Crysis 3

SZINTÉN ELÉRHETŐ Crysis 3 - XBOX 360Crysis 3 - XBOX 360Crysis 3 - PS3Crysis 3 - PS3
ÚJ TERMÉK
5.711 Ft
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Termék kódja: 210748

Electronic15 éven aluliak számára nem ajánlottEN szinkron

LEÍRÁS: Crysis 3 [PC DVD]


Rajtad a bosszúállás sora! A Crysis 3 jóvoltából a teljes irányítás és a szabadság új szintjével ismerkedhetsz meg 2013 legfontosabb sandbox stílusú, azaz szabadon bejárható világban játszódó lövöldözõs játékában. A díjnyertes CryTek csapata által fejlesztett, CryENGINE® motorral futó Crysis 3 páratlan látványvilággal érkezik, és olyan változatos játékélménnyel, amely játékosonként egyedi élményt nyújt majd.

A 2047-ben játszódó történetben a Próféta szerepében térhetünk vissza New Yorkba, ahol hõsünk azt tapasztalja, hogy a várost egy nano kupola védi. A korrupt Cell Corporation által emelt szerkezet elvileg a lakosságot védi, és segít megtisztítani a világot az idegen erõk maradékától. A valóságban azonban a Cell titokban területet és technológiát akar szerezni, hogy világuralomra törhessen. A New Yorkot borító nano kupola, amelyet Liberty Dome - nak hívnak, egy burjánzó esõerdõt rejt. Az óriási fák, sûrû mocsarak és sebes sodrású folyók által tarkított Liberty Dome hét különféle, veszélyes környezetet rejt, melyet a Hét Csodaként neveznek - mindegyik egyedi kihívásokat jelent a játékosoknak. A taktika: felmérni, alkalmazkodni és támadni.

A testre szabható fegyverekkel és Próféta fejleszthetõ nano ruhájával a játékosok saját módszereket dolgozhatnak ki a Liberty Dome veszélyeinek leküzdésére. Legyél a legveszélyesebb vadász a bolygón, használd a halálos visszacsapó íjadat, aknázd ki a pusztító idegen technológiát és hozd létre a tökéletes stratégiát, amivel letarolhatod ellenségeidet és végrehajthatod bosszúhadjáratodat!


 • A prédából vadász lesz - Az izgalmas, fordulatos történetben a játékos egy Próféta nevû katona szerepében indul bosszúhadjáratra. A válaszok keresésében sem a CELL, sem a cephek nem állhatnak az útjába.
 • Adaptív hadviselés a New York-i Liberty Dome alatt - Rajtad a bosszúállás sora! Járd be a lélegzetelállítóan látványos esõerdõt, módosítsd a fegyvereidet, használd ki a továbbfejlesztett nano ruha képességeit és dolgozz ki stratégiákat az NYC Liberty Dome Hét Csodájának meghódításához - tedd saját hadszíntereddé a környezetet.
 • Fejlett fegyverzet - A veszélyes, új világ új fegyvereket és taktikákat igényel:
  1. Próféta íja: Halálos, nagy erejû visszacsapó íj, amit álcázás közben is használni lehet. A robbanófejestõl az elektromos töltésûig, többféle nyílvesszõvel is használható.
  2. CELL Typhoon: másodpercenként 500 töltényt kilõni képes, ultramodern CELL fegyver
  3. Ceph plazmakarabély: A Crysis sorozatban elõször a játékosok idegen technológiákat is felhasználhatnak, többek közt a ceph plazmakarabélyt. Ez a gépfegyver már távolról is komoly tûzerõvel rendelkezik, de közvetlen közelrõl is végzetes lehet
 • Vadászat online is - A halálos fegyverek garmadájával a Crysis 3-ban barátokkal és ellenfelekkel harcolhatsz a Liberty Dome - ban, hogy eldöntsétek, ki a legjobb vadász a bolygón.
 • A CryENGINE evolúciója - A CryENGINE 3 a Crytek kreatív csapatának erejét engedi szabadjára. Ez az alapja a Crysis 3 modern, lélegzetelállítóan látványos és változatos játékélményének.

 • A cím a következő nyelveket tartalmazza:

  EN szinkronDE szinkronCZ feliratok
  Crysis 3 - PC
  Értékelve 4.7 az 5-ből 6 értékelés alapján
  Crysis 3
  katalógusba hozzáadva: 2013.02.19.

  Vélemények: Crysis 3

  Nincs vélemény a termékről.