Crysis 2 CZ-PS3 - BAZÁR (Használt áru)

Bruttó ár
3.990 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 227989
ElectronicEN szinkron

Crysis 2 CZ-PS3 - BAZÁR (Használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A Crysis trilógia második része, ezúttal is az Electronic Arts és a CryTek gondozásában. A második rész grafikailag még az elsőt is messze felülmúlja!


Felejts el mindent, ami az első részben tapasztaltál
A kezdetben két ellenálló ország erői szövetségre léptek és együttes erővel morzsolták fel az idegenek első hullámát egy távol eső szigeten, egészen akatarzisszerű befejezésig, ahol magát az idegen űrhajót morzsoltuk fel. Mi jöhet még ezután? Pszicho őrmester ugyan egy másik szálon élte át mindazt, amit Nomád, a sziget eddig nem látott részén – de már lehetett sejteni, hogy mindez csupán egy folyamat bevezetése, hiszen az idegenek nem hagyják veszni a meghódítandó planétát. A helyszín változatossága az első kritérium a Crysis 2-vel kapcsolatban, az óceáni éghajlat olykor elég szélsőséges vidékét a készítők ezúttal sokkal nagyobb népsűrűségű színhelyekre teszik át, vélhetőleg egy új konfliktus kirobbanásának gócpontjául szolgáló, „más típusú dzsungelek” felé. Az újkeletű játéktér vélhetőleg városokkal, úthálózattal, jellegzetes közigazgatási épületegyüttesekkel felvértezett színpad lesz, persze az engine igazi arcát megmutató élő, lélegző környezet szerepeltetésével.

Az emberi agy még mindig a legjobb computer a harctéren, ám a védtelen katona elég gyorsan elvérzik az őrá törő, folyamatos fejlesztésekben megerősödött ellenségekkel szemben, pláne ha olyan civilizációk fegyvereinek kereszttüzének lesz kiszolgáltatva, melyek akár az űrből érkeznek. Már a Nanosuit 1 védőöltözet is a tökéletesség szellemében született meg a Crynet Systemsnél, ám elérkezett az idő a teljes újratervezéshez, a kor elvárásainak szellemében. A mellékes, hogy az új szürke-fekete kompozíció dögösebben mutat, mint valaha, sokkal inkább érdekesebb, hogy immáron a katona morálját is képes befolyásolni. Az eddigi erő, gyorsaság, pajzs-védelmi szempontok megtartásával az új öltözet 32 százalékkal erősebb lesz, mint az elődje. Coltan-titánium ruha, amely karbonplatinum ötvözettel van megerősítve, érzékelői már messziről kiszúrják a kémiai, biológiai és fizikai veszélyeket, többféle infralátási móddal, akár 60-szoros zoommal ráközelítve a terepre. A legnagyobb királyság egyértelműen az, hogy a Nanosuit 2 a viselőjét immunissá teszi a félelem ellen, nem hagyja lankadni az éberségét, mivel adrenalint juttat a vérkeringésbe, a beépített chip több ezer taktikai adatot képes feldolgozni másodpercek alatt, és a terepviszonyok alapján képes megoldást találni a veszélyes helyzetekre. Ez a SECOND névre hallgató biochip, amely a működéséhez szükséges energiát a vércukorból, avagy hidrogéncellákból nyeri, amit a viselője a hadművelet területein tud majd megszerezni, de emellett több, a környezetben is megtalálható energiaforrást is képes hasznosítani. Akár 450 Newton erőbehatást képes elviselni, valamint 10 G nyomást – nem semmi adatok, az biztos.

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronDE feliratokCZ feliratokPL feliratok

Kapcsolódó termékek (1)


Értékelések Crysis 2 CZ-PS3 - BAZÁR (Használt áru)

Nincs vélemény a termékről.