Crysis:Trilogy (Remastered)

A héten több mint 5 ügyfél vásárolta meg
SZINTÉN ELÉRHETŐ Crysis:Trilogy (Remastered) - PS4
ÚJ TERMÉK
19.046 Ft
16.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 433966

Crytek15 éven aluliak számára nem ajánlottangol verzió

LEÍRÁS: Crysis:Trilogy (Remastered) [XBOX ONE]


A Crysis Remastered Trilogy tartalmazza az összes egyjátékos kampányt a legendás Crysis, Crysis 2 és Crysis 3 FPS lövöldözős játékokból PS4-re optimalizálva. Éld át a kalandot ebben a remek "minden egyben" csomagban!
Crysis Remastered:

Egy egyszerű mentőakció egy új háború csataterével kezdődik, amikor idegen támadók jelennek meg a Lingshan-szigetek lánca felett. Egy szuper katona, Nomád szerepében játszol, aki fel van fegyverezve egy erőteljes nanoruhával, és így a sebesség, az erő, a páncél és az álcázás képességeivel rendelkezik. Használd a moduláris fegyverek széles arzenálját, és alakítsd taktikád és felszerelésed, hogy legyőzd az ellenségeket ebben a hatalmas világban!


Crysis 2 Remastered:

Az idegenek visszatértek az éghajlati katasztrófák sújtotta világba. Amikor a támadók feldúlják New Yorkot, és olyan támadást indítanak, amely az emberiség teljes pusztulásával fenyeget, csak Te rendelkezel azzal a harci technológiával, hogy irányíthasd a harcot ellenük. A továbbfejlesztett Nanosuit 2.0-val felszerelve testre szabhatod ruhádat és fegyvereidet valós időben, és új erőteljes képességeket nyithatsz meg az emberiség túlélésért folytatott harc során.


Crysis 3 Remastered:

A szuper katona, Prophet szerepében visszatérsz a csatába, folytatódik az idegen Alpha Ceph keresése, de közben ki kell derítened az igazságot a C.E.L.L. Corporation-ről is, amely New Yorkot hatalmas városi esőerdővé változtatta, amelyet egy hatalmas nanodóm véd. Harcolj hét különböző kerületben és tizedeld meg ellenfeleidet a nyers erő lángjaiban a kiváló Nanosuit technológia segítségével, vagy dolgozz titokban céljaid eléréséhez, és légy az emberiség csendes megmentője. Az erőteljes és halálos új Predator íjjal felszerelve nincs rossz módszer a világ megmentésére.Crysis:Trilogy (Remastered)
katalógusba hozzáadva: 2021.08.27.

Vélemények: Crysis:Trilogy (Remastered)

Nincs vélemény a termékről.