Crysis:Trilogy (Remastered) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Crysis:Trilogy (Remastered) - PS4
Bruttó ár
14.690 Ft
Nettó ár: 11.567 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 433966
CrytekEN szinkron

Crysis:Trilogy (Remastered) [XBOX ONE]

A Crysis Remastered Trilogy tartalmazza az összes egyjátékos kampányt a legendás Crysis, Crysis 2 és Crysis 3 FPS lövöldözős játékokból PS4-re optimalizálva. Éld át a kalandot ebben a remek "minden egyben" csomagban!

Crysis Remastered:

Egy egyszerű mentőakció egy új háború csataterével kezdődik, amikor idegen támadók jelennek meg a Lingshan-szigetek lánca felett. Egy szuper katona, Nomád szerepében játszol, aki fel van fegyverezve egy erőteljes nanoruhával, és így a sebesség, az erő, a páncél és az álcázás képességeivel rendelkezik. Használd a moduláris fegyverek széles arzenálját, és alakítsd taktikád és felszerelésed, hogy legyőzd az ellenségeket ebben a hatalmas világban!

Crysis 2 Remastered:

Az idegenek visszatértek az éghajlati katasztrófák sújtotta világba. Amikor a támadók feldúlják New Yorkot, és olyan támadást indítanak, amely az emberiség teljes pusztulásával fenyeget, csak Te rendelkezel azzal a harci technológiával, hogy irányíthasd a harcot ellenük. A továbbfejlesztett Nanosuit 2.0-val felszerelve testre szabhatod ruhádat és fegyvereidet valós időben, és új erőteljes képességeket nyithatsz meg az emberiség túlélésért folytatott harc során.

Crysis 3 Remastered:

A szuper katona, Prophet szerepében visszatérsz a csatába, folytatódik az idegen Alpha Ceph keresése, de közben ki kell derítened az igazságot a C.E.L.L. Corporation-ről is, amely New Yorkot hatalmas városi esőerdővé változtatta, amelyet egy hatalmas nanodóm véd. Harcolj hét különböző kerületben és tizedeld meg ellenfeleidet a nyers erő lángjaiban a kiváló Nanosuit technológia segítségével, vagy dolgozz titokban céljaid eléréséhez, és légy az emberiség csendes megmentője. Az erőteljes és halálos új Predator íjjal felszerelve nincs rossz módszer a világ megmentésére.



A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronCZ feliratok

Értékelések Crysis:Trilogy (Remastered)

Nincs vélemény a termékről.