Cyberpunk 2077 CZ [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
7.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 416221
CDProjekt

Cyberpunk 2077 CZ [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt a csomagolás sérülésmentes, közepes karcolások nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A Cyberpunk 2077 egy RPG játék a Witcher alkotóitól. A játék egy Mike Pondsmith által készített világban játszódik, aki a cyberpunk műfaj atyjai közé tartozik, és a kultikus, klasszikus és pen-and-paper RPG játék , a Cyberpunk alkotója.
E világ atmoszféráját jól ismerhetjük William Gibson könyveiből, a Blade Runner című filmből és a Cyberpunk 2020 asztali játékból. A játék hű marad a cyberpunk műfajának gyökereihez. A játékosok a sötét jövőben találják magukat a 2077-es évben, egy olyan világban, ahol a fejlett technológia egyszerre jelenti az emberiség végső megváltását és átkát. Ez a sokfelé ágazó, nem lineáris történet, amely felnőtt közönség számára készült, a zsúfolt metropoliszban Night City-ben és környezetében játszódik. A játékosok meglátogathatják a kedvelt helyeket a Cybepunk 2020-ból, amelyek között megtalálhatók a teljesen a bandák által irányított harcterek, a legendás Afterlife vállalkozás és a nosztalgikus Forlorn Hope. Az akció szabadságát és a játékstílusok sokféleségét biztosítja a sandbox játékkörnyezet és a Cyberpunk 2020 játékrendszer által inspirált mechanikák, amelyek jól hangolt követelményeket biztosítanak e modern RPG játéknak. A játék stílusából adódóan telepumpálja a játékosok ereit adrenalinnal, és mindvégig hű marad a Cyberpunk szelleméhez - forradalom, stílus, feszültség és bizonytalanság. Természetesen, ez a valóság sem mentes a halálos fémek, fegyverek, puskák, implantátumok és egyéb felszerelések sokaságától, amelyek ahhoz szükségesek, hogy életben maradjunk Night City utcáin.


Értékelések Cyberpunk 2077 CZ [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.