Cyberpunk 2077 CZ

SZINTÉN ELÉRHETŐ Cyberpunk 2077 CZ - XBOX ONE
ÚJ TERMÉK
25.925 Ft
22.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
várjuk a beérkezést, tervezett dátum
2020.12.10.
A beraktározás ideje hozzávetőleges. A beszállító információi alapján változhat.
Termék kódja: 379803

CDProjekt18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottHU feliratok
ELŐRENDELÉS - beraktározás várható időpontja 2020.12.10.
Rendelje elő még ma és szerezzen
  • Sorrend garanciát - az előrendeléseket érkezési sorrendben teljesítjük
  • Gyors kézbesítési garanciát - az árut a beraktározását követően haladéktalanul kiküldjük
  • Alacsonyabb ár garanciát - ha csökken az előrendelt termék ára a megjelenés és a megrendelés leadásának ideje között, az árat automatikusan csökkentjük

LEÍRÁS: Cyberpunk 2077 CZ [PS4]


A Cyberpunk 2077 egy RPG játék a Witcher alkotóitól. A játék egy Mike Pondsmith által készített világban játszódik, aki a cyberpunk műfaj atyjai közé tartozik, és a kultikus, klasszikus és pen-and-paper RPG játék , a Cyberpunk alkotója.
E világ atmoszféráját jól ismerhetjük William Gibson könyveiből, a Blade Runner című filmből és a Cyberpunk 2020 asztali játékból. A játék hű marad a cyberpunk műfajának gyökereihez. A játékosok a sötét jövőben találják magukat a 2077-es évben, egy olyan világban, ahol a fejlett technológia egyszerre jelenti az emberiség végső megváltását és átkát. Ez a sokfelé ágazó, nem lineáris történet, amely felnőtt közönség számára készült, a zsúfolt metropoliszban Night City-ben és környezetében játszódik.
A játékosok meglátogathatják a kedvelt helyeket a Cybepunk 2020-ból, amelyek között megtalálhatók a teljesen a bandák által irányított harcterek, a legendás Afterlife vállalkozás és a nosztalgikus Forlorn Hope.
Az akció szabadságát és a játékstílusok sokféleségét biztosítja a sandbox játékkörnyezet és a Cyberpunk 2020 játékrendszer által inspirált mechanikák, amelyek jól hangolt követelményeket biztosítanak e modern RPG játéknak. A játék stílusából adódóan telepumpálja a játékosok ereit adrenalinnal, és mindvégig hű marad a Cyberpunk szelleméhez - forradalom, stílus, feszültség és bizonytalanság. Természetesen, ez a valóság sem mentes a halálos fémek, fegyverek, puskák, implantátumok és egyéb felszerelések sokaságától, amelyek ahhoz szükségesek, hogy életben maradjunk Night City utcáin.A cím a következő nyelveket tartalmazza:

HU feliratokEN szinkronCZ feliratok
Cyberpunk 2077 CZ - PS4
Értékelve 3 az 5-ből 1 értékelés alapján
A termék várható erkezése: 10.12.2020.

Vélemények: Cyberpunk 2077 CZ

Nincs vélemény a termékről.