Cyberpunk 2077 CZ

SZINTÉN ELÉRHETŐ Cyberpunk 2077 CZ - PS4
ÚJ TERMÉK
22.856 Ft
18.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 380514

CDProjekt18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottHU feliratok

LEÍRÁS: Cyberpunk 2077 CZ [XBOX ONE]


A Cyberpunk 2077 egy RPG játék a Witcher alkotóitól. A játék egy Mike Pondsmith által készített világban játszódik, aki a cyberpunk műfaj atyjai közé tartozik, és a kultikus, klasszikus és pen-and-paper RPG játék , a Cyberpunk alkotója.
E világ atmoszféráját jól ismerhetjük William Gibson könyveiből, a Blade Runner című filmből és a Cyberpunk 2020 asztali játékból. A játék hű marad a cyberpunk műfajának gyökereihez. A játékosok a sötét jövőben találják magukat a 2077-es évben, egy olyan világban, ahol a fejlett technológia egyszerre jelenti az emberiség végső megváltását és átkát. Ez a sokfelé ágazó, nem lineáris történet, amely felnőtt közönség számára készült, a zsúfolt metropoliszban Night City-ben és környezetében játszódik.
A játékosok meglátogathatják a kedvelt helyeket a Cybepunk 2020-ból, amelyek között megtalálhatók a teljesen a bandák által irányított harcterek, a legendás Afterlife vállalkozás és a nosztalgikus Forlorn Hope.
Az akció szabadságát és a játékstílusok sokféleségét biztosítja a sandbox játékkörnyezet és a Cyberpunk 2020 játékrendszer által inspirált mechanikák, amelyek jól hangolt követelményeket biztosítanak e modern RPG játéknak. A játék stílusából adódóan telepumpálja a játékosok ereit adrenalinnal, és mindvégig hű marad a Cyberpunk szelleméhez - forradalom, stílus, feszültség és bizonytalanság. Természetesen, ez a valóság sem mentes a halálos fémek, fegyverek, puskák, implantátumok és egyéb felszerelések sokaságától, amelyek ahhoz szükségesek, hogy életben maradjunk Night City utcáin.A cím a következő nyelveket tartalmazza:

HU feliratokEN szinkronCZ feliratok
Cyberpunk 2077 CZ
katalógusba hozzáadva: 2018.01.11.

Vélemények: Cyberpunk 2077 CZ

Nincs vélemény a termékről.