Cyberpunk 2077 (Ultimate Kiadás) [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

16.890 Ft
15.790 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 470528
CDProjekt

Cyberpunk 2077 (Ultimate Kiadás) [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

O hre

A Cyberpunk 2077 egy nyitott világú akció-kaland RPG, amely Night Cityben játszódik, egy megapoliszban, amely megszállottja az erő, a csillogás és a test módosításának. Játssz V-ként, egy cyberpunk zsoldosként, és szállj szembe a város legerősebb erőivel a dicsőségért és a túlélésért vívott csatában. Itt születnek a legendák. A tiéd milyen lesz? A Cyberpunk 2077 Ultimate Edition idén december 5-én érkezik. A 2.0-s bővítéssel a város még nagyobb lett! A Dogtown zárt közössége talán a legdurvább, amivel találkozni fogsz, és tele van új küldetésekkel, feladatokkal és ellenségekkel. Készen állsz rá?

Fő tulajdonságok

  • A végső Cyberpunk 2077 élmény: Az Ultimate Edition elmerít minden történetben, amit a sötét jövő világa kínál, és egy csomagban megtalálja az összes játékfrissítést és az összes eddig megjelent tartalmat, beleértve a kritikusok által elismert kémkiegészítőt, a Phantom Liberty-t.

  • Hozd létre saját Cyberpunk világodat: Legyél a város kiutasítottja, a kibernetikus fejlesztésekkel felszerelve, és légy híres a Night City utcáin!

  • Fedezd fel a jövő városát: Night City tele van tevékenységekkel, érdekes helyekkel és emberekkel, amelyeket érdemes megismerni. És csak rajtad múlik, hogy mikor és hogyan érsz oda.

  • Hozd létre a legendádat: Vágj bele merész kalandokba, és építs kapcsolatokat felejthetetlen karakterekkel, akiknek a sorsa a döntéseidtől függ.

  • Döntsd el, hogyan végződik a történet: Az alapjátékban meghozott döntéseid és a Phantom Liberty kémkaland következmények összefonódó szövedékét alkotják, amelyek meghatározzák a körülötted lévő karakterek sorsát – beleértve a sajátodat isAz alapjátékban meghozott döntéseid és a Phantom Liberty kémkaland következmények összefonódó szövedékét alkotják, amelyek meghatározzák a körülötted lévő karakterek sorsát – beleértve a sajátodat is.

  • Szerezz exkluzív dolgokat: Szerezz be stílusos játékelemeket és digitális kütyüket, amelyeket a CD PROJEKT RED stúdió játékai ihlettek a My Rewards program részeként!

Cyberpunk_2077_Ultimate_Edition

Csomag tartalma

  • Cyberpunk 2077 játék
  • Nyomtatott matricakészlet
  • Hozzáférés a My Rewards digitális bónuszokhoz
  • Manual

Trailer


Értékelések Cyberpunk 2077 (Ultimate Kiadás) [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.