Pro Cycling Manager: Season 2015 PC DVD

Bruttó ár
11.290 Ft
Nettó ár: 8.890 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 302596
FocusEN szinkron
A játék aktív internetkapcsolatot és a Steam rendszerben történő aktivációt igényel!

Pro Cycling Manager: Season 2015 [PC DVD]

302596


Vezesse csapatát a csúcsra! Válljon a 90 professzionális csapat valamelyikének főnökévé, és versenyezzen a Pro Cycling Manager: Season 2015 játékában, mely tele van új funkciókkal, amelyek egy világkörüli útra invitálják Önt, több mint 200 verseny (550 szakasz) a híres Tour de France 2015 játékban.

Toborzás, versenyzők és szponzorok szerződési feltételeinek megegyezései, személyzeti jelentések, edzésterv, verseny naptár, ne hagyjon semmit a véletlenre. A verseny során Ön kulcsfontosságú, mivel minden döntése befolyásolja a győzelemhez vezető utat!

  • Pro Cyclist új játékmód, ahol a versenyzőt már karrierje elején vezényeli és figyelheti, hogy halad a ranglétrán felfelé, egészen egy nemzetközi szintre.
  • Karrier mód egészen át lett dolgozva, 50 specifikus edzésterv, fitness edzők gondoskodnak az Önre bízott versenyzőkről, valamint lehetőség van egy készenléti csapat vezetésére is.
  • Valósághűbb és stratégiaibb sprintelési szakaszok, lehetőség van egy kedvenc sprintpálya szakaszának a kiválasztására.
  • Még látványosabb grafika, és részletekben gazdag élesebb környezet.
  • Részletes felület, elengendő információ minden szakasz kulcsfontosságú szekvenciójáról.

Értékelések Pro Cycling Manager: Season 2015

Nincs vélemény a termékről.