Dark Messiah of Might and Magic: Elements

ÚJ TERMÉK
5.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 7816

Ubisoft 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Dark Messiah of Might and Magic: Elements [XBOX 360]

 • A Might & Magic világa már régóta népszerű a szerepjátékokat kedvelők körében. A Dark Messiah of Might & Magic: Elements egy ebben a világban játszódó akció-szerepjáték, amelyben belső nézetből irányíthadot a főhőst, Sareth-et. Őt egy különleges kristály megtalálására küldik, majd ezt el kell vinnie Stonehelm városába. Útja során egy különös tudatalatti lény, Xana kíséri és segíti. Sareth sorsa azonban nincs kőbe vésve, és ahogy a történet során egyre több dolog derül ki a múltjáról, elképzelhető, hogy sorsa más irányt vesz, mint azt tanítómestere, az erős varázsló gondolná.

 • A játék mögött a Valve által kifejlesztett Source grafikus motor dolgozik, amelynek köszönhetően látványos helyszíneket és kiváló fizikai megvalósítást láthatsz. A belső nézetes játékok között ritka, hogy a játékos a saját testét is lássa, itt ez meg lett valósítva. Ez, ötvözve a realisztikus mozgásokkal és a fizikával, egy részletesen kidolgozott harcrendszernek adhatott helyet. A gonosz erőit összesen tizenkét pályán keresztül hívhatod ki a harcra, amelyben összesen 30 fegyvert és 12 pusztító varázslatot hívhatsz segítségül. A kézi tusában használhatsz kardot, íjat, tőröket és botokat, de ha a harc nem az erősséged, elbújhatsz és lopakodhatsz az árnyékban is.

 • A környezet tulajdonságait is használhatod az ellenséggel szemben. A Might & Magic univerzum legsötétebb részeit mutatja be ez a játék. Feneketlen gödrök, elhagyott templomok, sötét katakombák, nyüzsgő városok tarkítják a világot, amely ugyanakkor veszélyes is. Félelmet nem ismerő orkok, élőhalottak és küklopszok támadnak az óvatlan utazóra. Ebben a játékban a gonosz erői erősebbek és elszántabbak, mint bárhol és bármikor.

 • Dark Messiah of Might and Magic: Elements
  katalógusba hozzáadva: 2007.06.05.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Dark Messiah of Might and Magic: Elements

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok