Dark Messiah of Might and Magic: Elements [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Bruttó ár
5.490 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 232786
Ubisoft

Dark Messiah of Might and Magic: Elements [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

  • A Might & Magic világa már régóta népszerű a szerepjátékokat kedvelők körében. A Dark Messiah of Might & Magic: Elements egy ebben a világban játszódó akció-szerepjáték, amelyben belső nézetből irányíthadot a főhőst, Sareth-et. Őt egy különleges kristály megtalálására küldik, majd ezt el kell vinnie Stonehelm városába. Útja során egy különös tudatalatti lény, Xana kíséri és segíti. Sareth sorsa azonban nincs kőbe vésve, és ahogy a történet során egyre több dolog derül ki a múltjáról, elképzelhető, hogy sorsa más irányt vesz, mint azt tanítómestere, az erős varázsló gondolná.

  • A játék mögött a Valve által kifejlesztett Source grafikus motor dolgozik, amelynek köszönhetően látványos helyszíneket és kiváló fizikai megvalósítást láthatsz. A belső nézetes játékok között ritka, hogy a játékos a saját testét is lássa, itt ez meg lett valósítva. Ez, ötvözve a realisztikus mozgásokkal és a fizikával, egy részletesen kidolgozott harcrendszernek adhatott helyet. A gonosz erőit összesen tizenkét pályán keresztül hívhatod ki a harcra, amelyben összesen 30 fegyvert és 12 pusztító varázslatot hívhatsz segítségül. A kézi tusában használhatsz kardot, íjat, tőröket és botokat, de ha a harc nem az erősséged, elbújhatsz és lopakodhatsz az árnyékban is.

  • A környezet tulajdonságait is használhatod az ellenséggel szemben. A Might & Magic univerzum legsötétebb részeit mutatja be ez a játék. Feneketlen gödrök, elhagyott templomok, sötét katakombák, nyüzsgő városok tarkítják a világot, amely ugyanakkor veszélyes is. Félelmet nem ismerő orkok, élőhalottak és küklopszok támadnak az óvatlan utazóra. Ebben a játékban a gonosz erői erősebbek és elszántabbak, mint bárhol és bármikor.

  • Értékelések Dark Messiah of Might and Magic: Elements [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

    Nincs vélemény a termékről.