The Dark Pictures Anthology: Volume 1 (Limited Edition) PS4

Bruttó ár
15.890 Ft
Nettó ár: 12.512 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 409838
BandaiEN szinkron

The Dark Pictures Anthology: Volume 1 (Limited Edition) [PS4]

Man of Medan:
A Man of Medan az első játék a sorban a The Dark Pictures antológiából, a játék földön kívüli horrort hoz a Csendes-óceán déli részére. Öt barát üdülni indul azzal a céllal, hogy búvárkodjanak, és felfedezzék a mitikus roncsot a második világháborúból. A nap folyamán azonban vihar kerekedik, és az útjuk hirtelen valami sokkal veszélyesebbé alakul át. Ki éli túl, és ki hal meg? A döntés csak rajtad múlik. Sikerül mindenkit megmentened?

  • Új fenyegető kaland, amelyben a legnagyobb félelmeinkkel kell szembenéznünk.
  • Mindegyik játszható karakter túlélheti a kalandot, de mindegyik meg is halhat. A döntéseink befolyásolják a sorsukat.
  • Minden egyes döntésünk jelentheti valamelyik karakter túlélését vagy halálát.



    Little Hope:
    A Little Hope a második játék a sorban a The Dark Pictures Anthology sorozatból. Négy diák és a tanáruk csapdába esve és teljesen elszigetelve találják magukat Little Hope elhagyatott kisvárosában. Kezdetét veszi a küzdelem az életben maradásért...

    A The Dark Pictures Anthology egy önálló horrorjátékokból álló sorozat erős és sok helyen elágazó történettel. Mindegyik játék teljesen új történetet, új környezetet és új karaktereket kínál, és 2 módot több játékos számára. A barátunkkal online megosztott történet "Shared Story" vagy a speciális ún. Pass-the-pad offline mód "Movie Night" akár 5 játékos számára. Mindegyik játék elbeszélése a mesélő szempontjából történik, a mindentudó megfigyelő, az élet és halál történeteinek jegyzője.

    A Little Hope a második játék a sorban a The Dark Pictures Anthology sorozatból. Négy diák és a tanáruk csapdába esve és teljesen elszigetelve találják magukat Little Hope elhagyatott kisvárosában, akiknek el kell menekülniük az ijesztő szellemek elől, melyek életükre törnek az áthatolhatatlan ködön keresztül.

  • Játssz online egy barátoddal, vagy akár 5 barát közösen az egyedi offline módban. Oszd meg történeted és dolgozzatok össze okosan, hogy megmenthessetek minden karaktert. De légy óvatos, mert lehet, hogy saját sorsod már rég nincs az irányításod alatt!

    Dark_Pictures_Anthology_Volume1


    The Dark Pictures Anthology: Volume 1 tartalma:
  • Man of Medan játék
  • Little Hope játék
  • 2 jelvény
  • Steelbook 4 lemez számára
  • Vászontérkép a The Dark Pictures Anthology világáról



    Az Online multiplayer mód PlayStation Plus előfizetést igényel!

    Az Online multiplayer mód aktív internetkapcsolatot igényel!


  • Értékelések The Dark Pictures Anthology: Volume 1 (Limited Edition)

    Nincs vélemény a termékről.