The Dark Pictures Anthology: Volume 1 (Man of Medan & Little Hope Limited Edition) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
15.790 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 414557
Bandai

The Dark Pictures Anthology: Volume 1 (Man of Medan & Little Hope Limited Edition) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt a csomagolás sérülésmentes, közepes karcolások nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Man of Medan:
A Man of Medan a The Dark Pictures antológia első része. A játék természetfeletti horrort hoz a Csendes-óceán déli részére. Öt barát indul el kirándulásukra azzal a céllal, hogy búvárkodjanak és felfedezzék a mitikus roncsot a második világháborúból. A nap folyamán vihar éri őket el, és utuk gyorsan valami sokkal fenyegetőbbé válik. Ki éli túl, és ki nem? A döntés csak rajtad múlik. Sikerül mindenkit megmentened?
  • Új, fenyegető kaland, amelyben legnagyobb félelmeinkkel kell szembenéznünk.
  • Mindegyik játszható karakter túlélheti, de meg is halhat. Döntéseink határozzák meg sorsukat.
    Little Hope:
    A Little Hope a The Dark Pictures Anthology széria második része. Négy diák és a tanáruk fogságba esve és elvágva a világtól találják magukat Little Hope elhagyatott kisvárosában. Kezdetét veszi a harc a túlélésért... A The Dark Pictures Anthology egy önálló horrorjátékokból álló sorozat erős történettel és számos elágazással. Mindegyik játék teljesen új történetet, új karaktereket kínál, és 2 játékmódot több játékos számára. A megosztott történetet "Shared Story" barátainkkal játszhatjuk online, vagy a speciális ún. Pass-the-pad offline mód "Movie Night" akár 5 játékos számára. A széria játékaiban az elbeszélés a kurátor szemszögéből történik, a mindentudó megfigyelő, aki rögzíti az élet- és haláltörténeteket. A Little Hope a The Dark Pictures Anthology széria második része. Négy diák és a tanáruk fogságba esve és elvágva a világtól találják magukat Little Hope elhagyatott kisvárosában, és ijesztő szellemek elől kell menekülniük, amelyek könyörtelenül az életükre törnek az áthatolhatatlan köd által.
  • Légy szemtanúja a 17. századi rémisztő eseményeknek, a legendás andoveri boszorkányüldözéseknek.
  • Menekülj a szörnyű jelenségek elől, amelyek szüntelenül követnek azért, hogy magukkal rántsanak a pokolba.
  • Játssz online egy barátoddal, vagy akár 5 barátoddal az egyedülálló offline módban, oszd meg történetedet, és dolgozzatok össze okosan, hogy megmenthessétek az összes karaktert. Légy azonban óvatos! Lehet, hogy már rég nincs irányításod alatt a saját sorsod.
    Dark_Pictures_Anthology_Volume1
    The Dark Pictures Anthology: Volume 1 tartalma:
  • Man of Medan játék
  • Little Hope játék
  • 2 jelvény
  • Steelbook a 4 lemez számára
  • Vászontérkép a The Dark Pictures Anthology világáról
    Az Online multiplayer mód PlayStation Plus előfizetést igényel!

    Az Online multiplayer mód aktív internetkapcsolatot igényel!

  • Értékelések The Dark Pictures Anthology: Volume 1 (Man of Medan & Little Hope Limited Edition) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.