The Dark Pictures: Volume 2 (House of Ashes & The Devil in Me) [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
6.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 455641
Bandai

The Dark Pictures: Volume 2 (House of Ashes & The Devil in Me) [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

The Dark Pictures, immár nagyszerű dupla kiadásban - Volume 2 - amely tartalmazza a House of Ashes és a The Devil in Me címeket. A The Dark Pictures egy önálló filmes horrorjáték-sorozat, amely egy elágazó történetet tartalmaz az Until Dawn alkotóitól. A játékok könnyen hozzáférhetők, és rövid játékmenetekben játszhatod egyedül vagy barátaiddal. A The Devil in Me a negyedik játék ebben a sorozatban, és egyben az első évad fináléja.

The Devil in Me

    Dokumentumfilmesek egy csoportját titokzatos módon telefonon hívják meg a "Murder Castle"-be, amely a sorozatgyilkos HH Holmes otthonának mai másolata. Nem hagyhatják ki ezt a lehetőséget, mert ez felkeltheti számukra a nagyon szükséges közérdeklődést. A szálloda tökéletes helyszín egy új epizódhoz, de ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. A stáb rájön, hogy figyelik őket, sőt manipulálják is őket. Hirtelen sokkal több forog kockán, mint a nézettség! Be tudod csapni a gyilkost, és kiszabadítod a teljes stábot? Minden játszható karakter élhet vagy meghalhat a történetedben. Kellemes időtöltést kívánunk! Tulajdonságok:
    • Üdvözli Önt Murder Hotel!
      Itt semmi sem az, aminek látszik, és a szálloda szolgáltatásai haláliak! Fedezd fel a világkiállítás látogatói számára épült szálloda minden darabját. Az új játékelemek segítenek neked, például a karakterleltár, a rejtvények eszközökkel és a kibővített mozgási lehetőségeket - futni, ugrani és mászni.
    • Megtervezte a halálodat
      Próbálj meg menekülni ennek a torz szörnyetegnek a gyötrelmes karmai közül, aki bármi áron Amerika legveszélyesebb sorozatgyilkosává akar válni. Túléled a gyilkos csapdákat, amelyek beteg elméjének a termékei?
    • Ne játssz egyedül!
      Tapasztald meg a hűség félelmetes próbáit – kockáztatod a saját életed valakiért, aki számít neked? Két a kritikusok által is elismert többjátékos mód visszatért: oszd meg történetedet egy barátoddal online, vagy add át a kontrollert ötjátékos offline módban, mert a számokban rejlik az erő!

House of Ashes

    Irak, 2003. A konfliktus végén egy katonai egységet Rachel King CIA-ügynök kíséretében utasítanak, hogy vizsgáljanak ki egy feltételezett földalatti vegyifegyver-gyárat a Zagros-hegység lábánál. A kijelölt koordinátákhoz érve a keresőcsapatot Salim Othman őrmester vezette helyi járőrcsapat támadja meg. A csata során földrengés nyit egy földalatti átjárót, és mindkét fél egy eltemetett sumér templom romjai között találja magát, ahol valami gonosz ébred a sötétben az arab sivatag alatt. A megállíthatatlan és gonosz ősi lények falkája egy másik világból új zsákmányt kapott. Szörnyű felfedezések és nehéz döntések várnak a katonai egységre, miközben áthaladnak egy földalatti labirintuson, és megpróbálnak elmenekülni a félelmetes fenyegetés elől. A saját túlélésüket helyezik előtérbe, vagy mindannyian egy emberként fognak harcolni, félelmeiktől és nézeteltéréseiktől függetlenül?

The Dark Pictures Volume 2 tartalma:

  • House of Ashes játék
  • The Devil in Me játék
  • Exkluzív játékkártyák
  • Exkluzív hoteltérkép
  • 2 exkluzív gyűjtői kitűző

Trailer

Értékelések The Dark Pictures: Volume 2 (House of Ashes & The Devil in Me) [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.