Dark Sector

SZINTÉN ELÉRHETŐ Dark Sector - PS3Dark Sector - PC DVD
ÚJ TERMÉK
4.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 7815

D3 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Dark Sector [XBOX 360]

 • A híres és elismert fejlesztő cég, a Digital Extremes készítette ezt az új és eredeti külső nézetes akciójátékot, amelyet kifejezetten az újgenerációs konzolok tudásához terveztek. A Dark Sector-ban a játékos Hayden Tenno-t irányítja, egy titkosügynököt, akit Lasriába, egy kelet-európai városba küldenek, amely egy hidegháborús titkot rejteget. A küldetés során azonban Hayden-t megtámadja egy ismeretlen ellenség, és megfertőzi őt a Technocyte vírus, egy brutális biológiai fegyver, amely áldozatait elszánt gyilkológéppé változtatja. Hayden túléli a támadást, és rájön, hogy a vírus erős, emberfeletti képességekkel ruházta fel, olyanokkal, amiket álmában sem gondolt volna. Használnia kell ezeket a képességeket, fejlődnie kell, csak így válhat igazi hőssé.

 • Egy teljesen új világot mutat be a Dark Sector, új, fantáziadús karakterekkel. A játék során látni lehet Hayden fokozatos átalakulását, azt, hogyan válik többé, mint ami volt, ahogyan a vírus lassan átveszi az uralmát a teste és az elméje felett. Az egyik ilyen képesség, amely a játékmenet gerincét is alkotja, hogy Hayden képes egy speciális, kör alakú pengét növeszteni a karjából, majd azt halálos pontossággal eldobni. Ezek a képességek a játék folyamán egyre erősebbé válnak. A játékban nagy szerepet kap a fedezékrendszer, valamint a speciális, váll feletti kameraállás. Ennek a kettőnek köszönhetően a játékos mindig jól látja, merre van az ellenség, így nem kell zavaró körülményekre figyelni.

 • A Dark Sector ugyancsak eltűnteti a képernyőről a kijelzőket, nincs energiacsík vagy lőszerszámláló. Az energiát magán a karakteren láthatod, a sérülésektől lelassul és vérzik, a lőszer pedig magán a fegyveren van kijelezve. Mindezt azért, hogy minél inkább a halálos akcióra lehessen koncentrálni.

 • Dark Sector
  katalógusba hozzáadva: 2007.06.05.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Dark Sector

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok