Dark Souls (Prepare to Die Edition)

SZINTÉN ELÉRHETŐ Dark Souls (Prepare to Die Edition) - XBOX 360Dark Souls (Prepare to Die Edition) - PS3
ÚJ TERMÉK
4.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 205725

Namco 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Dark Souls (Prepare to Die Edition) [PC DVD]


A sötét és gazdag fantasy világ, a dungeonok bejárása, a rémisztő ellenséggel való találkozások és a fordulatban gazdag online elemek kombinációja teszi a Dark Soulst abszolút meggyőző élménnyé. Az ellenségekkel való találkozások és az új területek felfedezése közben, a játék alapja, a kihívások és a jutalmak tapasztalatokká változnak és sikerélményt nyújtanak.

A Dark Souls a Demon's Souls hardcore RPG nem közvetlen folytatása. Kevésbé kapcsolódik ahhoz a választható foglalkozások terén, de nagyobb hangsúlyt fektet a választott taktikára és a harcokra. Bár egy sötét fantasy játékról van szó, sárkányokkal, várakkal, barlangokkal, a harc mégis rendkívül realisztikus. Döntő tényező a harcokban a megfelelő fegyver vagy varázslat kiválasztása. Ha rosszul választasz, meghalsz. Nincs más lehetőség.
 • Új barát: Beacon Fire - a kulcsfigura, aki végigvezet a játékon
 • Teljes játékvilág, feltűnő szintek nélkül csak pár betöltéssel. A világban való utazásaid során a kis, meleg fény - Beacon Fire - szolgál a megnyugvás szigeteként, világítva a hideg és sötét világban, amit felfedezni készülsz
 • A Beacon Fire szolgál az élet megújítására is, a játékban való halál után az utolsó Beacon Firenél térhetsz vissza. Így képes vagy tartani a lépést sors rossz fordulatainak következményeivel.
 • A Beacon Firenél lehetőséged van összegyűlni a többi játékossal és megosztani velük a tapasztalataidat
  A Prepare to Die Edition tartalma:
 • Kiegészítő tartalom a játékhoz - új bossok, PVP Online Matchmaking rendszer, új helyszínek, új ellenségek, új NPC - k, új fegyverek és páncélok

 • Dark Souls (Prepare to Die Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2012.05.10.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Dark Souls (Prepare to Die Edition)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok