Darksiders 2 (Limited Edition) XBOX 360

Bruttó ár
8.090 Ft
Nettó ár: 6.370 Ft
 
Termék kódja: 204611
THQEN szinkron

Darksiders 2 (Limited Edition) [XBOX 360]



Az apokalipszis négy lovasa közül a legrettegettebb, a Halál, nehéz útra indul, hogy megújíthassa az emberiséget és tisztázhassa a fivére nevét. Az útja során rá kell jönnie, hogy sokkal rosszabb dolgok is vannak az apokalipszisnél, hogy az ősi ellenszenv az egész világot képes veszélyeztetni.

Lehet a Halál az emberiség megmentője? Az eredeti Darksiders a kritikusok által is elismert játék volt, az IGN - től megkapta a 2010 legjobb fantasy játék címet is. A Darksiders nyomon követte a Háború (War) történetét, akit igazságtalanul vádoltak meg az apokalipszis elszabadításával, és aki igyekszik visszaszerezni az elveszett becsületét és bosszút állni az őt megvádolókon.

A Darksiders 2 ezt a történetet folytatja. A történet a Halált használja az apokalipszis négy lovasa közül. Ez az epikus út elviszi Halált sok különféle birodalomba, hogy tisztázza a fivére Háború nevét, akit az apokalipszis idő előtti elszabadításával vádolnak.



A Limited Edition tartalma:
  • Szabad hozzáférés a letölthető Darksiders 2: Arguls Tomb kiegészítőhöz, ami cca. 30 napig lesz elérhető a Darksiders 2 megjelenése után. Ez a kiegészítő új tartalmat ad a játékhoz



  • Kapcsolódó termékek (1)


    Értékelések Darksiders 2 (Limited Edition)

    Nincs vélemény a termékről.