Darksiders 2

SZINTÉN ELÉRHETŐ Darksiders 2 - XBOX 360Darksiders 2 - PS3Darksiders 2 - PC DVD
ÚJ TERMÉK
6.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 208600

THQ 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Darksiders 2 [Wii U]


Az apokalipszis négy lovasa közül a legrettegettebb, a Halál, nehéz útra indul, hogy megújíthassa az emberiséget és tisztázhassa a fivére nevét. Az útja során rá kell jönnie, hogy sokkal rosszabb dolgok is vannak az apokalipszisnél, hogy az ősi ellenszenv az egész világot képes veszélyeztetni.

Lehet a Halál az emberiség megmentője? Az eredeti Darksiders a kritikusok által is elismert játék volt, az IGN - től megkapta a 2010 legjobb fantasy játék címet is. A Darksiders nyomon követte a Háború (War) történetét, akit igazságtalanul vádoltak meg az apokalipszis elszabadításával, és aki igyekszik visszaszerezni az elveszett becsületét és bosszút állni az őt megvádolókon.

A Darksiders 2 ezt a történetet folytatja. A történet a Halált használja az apokalipszis négy lovasa közül. Ez az epikus út elviszi Halált sok különféle birodalomba, hogy tisztázza a fivére Háború nevét, akit az apokalipszis idő előtti elszabadításával vádolnak.
Wii U specifikus tartalom:

 • Arguals Tomb - DLC a játékhoz, ami egy különleges helyszínnel, három dungeonnal, fegyverekkel és páncélokkal egészíti ki a játékot
 • Death Riders Pack - három új mellékküldetés a fő kampányhoz
 • Angel of Death & Shadow of Death Pack - kiegészítő lehetőség, ami által legendás páncélok és fegyverek választhatók a játék elején
 • Deadly Despair Pack - a ló sebességére van befolyással

 • Darksiders 2
  katalógusba hozzáadva: 2012.10.19.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Darksiders 2

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok