Darkspore (Limited Edition)

ÚJ TERMÉK
1.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 204495

Electronic 12 éven aluliak számára nem ajánlott EN szinkron

LEÍRÁS: Darkspore (Limited Edition) [PC DVD]


Sci - fi akció RPG a Maxis műhelyéből, amely szintén a már jól bevált, a Spore sorozatból megismert Creature Editing technológiát használja.

A játék története egy katasztrofális véget ért tudományos kísérlet után játszódik. Egy meg nem nevezett laboratóriumból elszabadul az instabil „exponenciális DNS“, amiből mutáns szörnyek – Darksporek – fejlődnek, és Corruptor vezetésével az egész galaxist az uralmuk alá vonják.
A hosszú hibernációban töltött éveid után az űrhajód fedélzeti számítógépe azzal az üzenettel ébreszt, hogy az eddig veszélyes E-DNS stabillá vált. Egy genetikai hősökből álló sereget hozol létre, akikkel vállvetve harcot indítotok a Darksporek ellen.

Minden egyes hős egyedülálló képességekkel rendelkezik, ezért az egyes szintek teljesítése során aszerint kell közülük választani, hogy milyen Darkspore ellen kell harcolnod. Az összegyűjthető tárgyak erősítik a hősöket.
A hősök háromtagú csoportokban küldhetők harca, és csak rajtad múlik, hogy mikor milyen hármas küldesz harcba egy új bolygó felfedezésekor. A csapatba rendeződésüket nagyon effektíven ki tudod használni a hatékony szimultán támadások indításakor.

A Darksporet játszhatod egyedül is, de leginkább kooperatív módra lett kitalálva. A Crogenitor obeliszk felfedezéséért bonusszal jutalmaz a játék. Online meccseket a PvP rendszerben tudsz játszani.


A Limited Edition tartalma:
 • Azonnali hozzáférés Quantum Ravager karakteréhez. Használd a karakter különleges tér - idő képességeit a többi képességgel kombinálva a saját csapatodban, hogy stratégiai előnyt szerezhess
 • Exkluzív Armor Pack a játékba. Állítsd harcba a különleges páncélzattal felszerelt csapatot

 • A cím a következő nyelveket tartalmazza:

   EN szinkron DE feliratok PL feliratok
  Darkspore (Limited Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2012.02.28.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Darkspore (Limited Edition)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok