Darkspore

ÚJ TERMÉK
1.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 3449

Electronic 12 éven aluliak számára nem ajánlott  EN szinkron

LEÍRÁS: Darkspore [PC DVD]

Sci – fi akció RPG a Maxis műhelyéből, amely szintén a már jól bevált, a Spore sorozatból megismert Creature Editing technológiát használja.
A játék története egy katasztrofális véget ért tudományos kísérlet után játszódik. Egy meg nem nevezett laboratóriumból elszabadul az instabil „exponenciális DNS“, amiből mutáns szörnyek – Darksporek – fejlődnek, és Corruptor vezetésével az egész galaxist az uralmuk alá vonják.
A hosszú hibernációban töltött éveid után az űrhajód fedlézeti számítógépe azzal az üzenettel ébreszt, hogy az eddig veszélyes E-DNS stabillá vált. Egy genetikai hősökből álló sereget hozol létre, akikkel vállvetve harcot indítotok a Darksporek ellen.
Minden egyes hős egyedülálló képességekkel rendelkezik, ezért az egyes szintek teljesítése során aszerint kell közülük választani, hogy milyen Darkspore ellen kell harcolnod. Az összegyűjthető tárgyak erősítik a hősöket.
A hősök három tagú csoportokban küldhetők harca, és csak rajtad múlik, hogy mikor milyen hármas küldesz harcba egy új bolygó felfedezésekor. A csapatba rendeződésüket nagyon effektíven ki tudod használni a hatékony szimultán tamadások indításakor.
A Darksporet játszhatod egyedül is, de leginkább kooperatív módbra lett kitalálva. A Crogenitor obeliszk felfedezéséért bonusszal jutalmaz a játék. Online meccseket a PvP rendszerben tudsz játszani.

A cím a következő nyelveket tartalmazza:

 EN szinkron  DE feliratok  PL feliratok
Darkspore
katalógusba hozzáadva: 2011.03.12.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Darkspore

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok