Jak and Daxter: The Trilogy PS3

Bruttó ár
9.590 Ft
Nettó ár: 7.551 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 204046
PlayStationEN szinkron

Jak and Daxter: The Trilogy [PS3]

A csomag tartalmazza a Jak and Dexter: the Precursor Legacy, a Jak 2: Renegade és a Jak 3 játékokat.


Élvezd a klasszikus PlayStation 2 címeket nagy felbontásban a PlayStation 3 konzolodon PSN trófea támogatással. Éld át újra Jak és Dexter fantasztikus kalandjait, akár sztereoszkopikus 3D - ben.

Jak and Dexter: the Precursor Legacy

Jak és Dexter elválaszthatatlan barátok, akik az öregek tiltásának ellenére is elindulnak felfedezni a szigetet, amire már évszázadok óta tilos a belépés. Ugyanis egy ősi civilizáció nyomai találhatók ott, a Precursorok civilizációjának nyomai. Az ilyen mitikus helyek azonban a kalandorok mellett a világuralomra törő gonoszokat és a vallási szédelgőket is csábítják.

A hőseink, szerencsétlenségükre a kirándulásuk során éppen ilyen személyekbe botlanak, akik menekülés közben Dextert akarata ellenére kisfiúból egy neurotikus mormotára hasonlító lénnyé változtatják…

A történet Dexter neurózisának és túlzott egójának köszönhetően friss, és tele van mókás gagekkel. Dexter például minden egyes megszerzett energiakapszula után őrült akciókba kezd, ami már önmagában is elég erős motiváció. Természetesen találkozni fogsz a Szépséggel és sok más komikus szereplővel is, mind a falubeliek, mind a gonosz szereplők közül.



Jak 2: Renegade

Elveszve egy titokzatos városban, messze az otthontól, két évet töltött el egy hideg és sötét cellában. Megkísérelték kínozni, a teste a Dark Eco hatásainak következtében tekergett. Most azonban Jak visszatér, és bosszúra készül.

Fuss, lőj, keress, pusztíts és élvezd a kalandokat, amikben ötvöződik a kutatás, a harc és a véget nem érő akció. Fedezd fel Heaven City kanyargós utcáit. Járj gyalog vagy lopj magadnak egy futurisztikus járgányt és kutasd át a levegőből a területet! Találkozz ismerős arcokkal, ismerkedj meg újakkal. Szabadíts el Jak másik énjét, hogy ártalmatlaníthassa a különféle ellenségeket a 75 küldetésben.

Kik Jak legjobb barátai és legnagyobb ellenségei? Dexter természetesen a leghűségesebb barátja, akivel együtt harcolnak a kegyetlen Báró ellen, a legnagyobb közös ellenségük ellen. A Jak 2: Renegade egy igazi akció kalandjáték, lövöldözéssel kombinálva, ami mellett biztos nem fogsz unatkozni.



Jak 3

Egy évvel az előző rész történései után a játékos újra visszatérhet Heaven Citybe, hogy láthassa, hogyan is vannak a hősök, Jak, Dexter és Pecker. A helyzet azonban nem túl rózsás. A városon lassan újra úrrá lesz a káosz.

A káoszt tíz, eltérő nézeteket valló frakció okozza. A rossz helyzetért Jaket tartják felelősnek, akit aztán száműznek a pusztába. szerencsére azonban nem marad egyedül, ugyanis Dexter és Pecker is színre lép, hogy együttes erővel állítsák vissza a rendet, és végérvényesen elpusztítsák Kort és a Vasfejeket.

A Jak 3 már a harmadik része a népszerű sorozatnak, ami most szebb grafikával, részletesebb kidolgozással és egy sor fontos szereppel bíró, irányítható járművel tér vissza. Jak és Dexter teljes mértékben irányítható, új fegyverekkel és képességekkel. A fejlesztők valósághű fizikai modellt is implementáltak a játékba, rag - doll effektekkel, és az akciókat már mintegy 60 percnyi animációs film köti össze.



Értékelések Jak and Daxter: The Trilogy

Nincs vélemény a termékről.