Days Gone HU

A héten több mint 5 ügyfél vásárolta meg
ÚJ TERMÉK
15.236 Ft
13.090 Ft
Bruttó ár
Használt
8.890 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 362642

Sony18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottHU feliratok
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
 • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
 • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
 • 12 hónap garancia
 • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
8.890 Ft
Elérhetőség külső raktáron


LEÍRÁS: Days Gone HU [PS4]


A Days Gone a lepusztult Amerika északnyugati részében játszódik két évvel azután, hogy egy rejtélyes fertőzés elpusztította a világot. Ez a fertőzés kiirtotta az emberiség nagy részét, de milliókat változtatott át esztelen, vad szörnyekké. A túlélők olyan világban élnek, ahol minden nyersanyag értékes, az erőszak és gyilkosságok mindennapos dolgok, és az átváltozott szörnyek, az ún. Freakers, pedig a vadonban mászkálnak.

A játékosok Deacon St. John, fejvadász szerepében vágnak neki ennek az erőszakos világnak, aki a vadonban él, az emberek táborain kívül. Deacon a képességei segítségével képes túlélni, melyeket még a világvége előtt szerzett, amikor még a "Mongrels MC" motoros banda tagja volt, amelyben az erőszak és káosz része volt a motoros életnek.

A Days Gone játék egy felmérése annak, hogy hogyan reagálnánk a világvégére és a kíméletlen körülményekre, szeretteink elvesztésére, egy bepillantás a bosszúvágy és kétségbeesés érzéseibe, egy felismerés, hogy a túlélés nem élet. Deacon számára ez egy harc a nem múló reményért.


 • A játék egy teljesen felfedezhető környezetet tartalmaz, és dinamikus mesterséges intelligenciával rendelkezik. A játékosoknak taktikai képességeiket kell használniuk, fegyverek és segédeszközöket kell létrehozniuk. Majdnem minden jármű, épület vagy környezeti elem átvizsgálható, amely mélyebb játékélményt nyújt.
 • A cím a következő nyelveket tartalmazza:

  HU feliratokEN szinkronCZ feliratok
  Days Gone HU - PS4
  Értékelve 4 az 5-ből 2 értékelés alapján
  Days Gone HU
  katalógusba hozzáadva: 2017.01.03.
  Kapcsolódó termékek (1)

  Vélemények: Days Gone HU

  Nincs vélemény a termékről.