Days Gone HU PS4

Bruttó ár
8.190 Ft
Nettó ár: 6.449 Ft
 
Termék kódja: 362642
PlayStationHU feliratok4K HDR dynamic 4K gaming
 
Szeretél megtakarítani 1.100 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 7.090 Ft-ért

Days Gone HU [PS4]

A Days Gone a lepusztult Amerika északnyugati részében játszódik két évvel azután, hogy egy rejtélyes fertőzés elpusztította a világot. Ez a fertőzés kiirtotta az emberiség nagy részét, de milliókat változtatott át esztelen, vad szörnyekké. A túlélők olyan világban élnek, ahol minden nyersanyag értékes, az erőszak és gyilkosságok mindennapos dolgok, és az átváltozott szörnyek, az ún. Freakers, pedig a vadonban mászkálnak.

A játékosok Deacon St. John, fejvadász szerepében vágnak neki ennek az erőszakos világnak, aki a vadonban él, az emberek táborain kívül. Deacon a képességei segítségével képes túlélni, melyeket még a világvége előtt szerzett, amikor még a "Mongrels MC" motoros banda tagja volt, amelyben az erőszak és káosz része volt a motoros életnek.

A Days Gone játék egy felmérése annak, hogy hogyan reagálnánk a világvégére és a kíméletlen körülményekre, szeretteink elvesztésére, egy bepillantás a bosszúvágy és kétségbeesés érzéseibe, egy felismerés, hogy a túlélés nem élet. Deacon számára ez egy harc a nem múló reményért.

  • A játék egy teljesen felfedezhető környezetet tartalmaz, és dinamikus mesterséges intelligenciával rendelkezik. A játékosoknak taktikai képességeiket kell használniuk, fegyverek és segédeszközöket kell létrehozniuk. Majdnem minden jármű, épület vagy környezeti elem átvizsgálható, amely mélyebb játékélményt nyújt.







  • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    HU feliratokEN szinkronCZ feliratok

    Kapcsolódó termékek (2)


    Értékelések Days Gone HU

    Nincs vélemény a termékről.