Red Dead Redemption 2 [PS4] - BAZÁR (használt)

Bruttó ár
8.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 390000
Rockstar

Red Dead Redemption 2 [PS4] - BAZÁR (használt)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék a felvásárlásból származik, 100% -ban funkcionális és tesztelt nem sérült csomagolás, karcmentes anyag 12 hónapos szerzõdéses garancia


Új termék leírása:

A Grand Theft Auto 5 és a Red Dead Redemption alkotóinak játéka a Red Dead Redemption 2 egy epikus történet az életről Amerika könyörtelen szívében. Ez a hatalmas világ a maga sajátos atmoszférájával kiváló alapot nyújt a multiplayer mód teljesen új élményeihez. Ismét üdvözöljük e világban, ahol az illegális hazárd játékok, a lövöldözések és az alkohol fogyasztás az életmód részei. A közkedvelt vadnyugati stílusú nyílt világ folytatásában, a világ garantáltan nagyobb, merészebb és realisztikusabb lesz. Amerika, 1899. Elkezdődött a vadnyugati éra vége, és a törvény emberei az utolsó bandatagokat vadásszák le. Akik nem adják fel magukat, vagy nem hódolnak be, meghalnak. Egy betörés rosszra fordulta miatt Blackwater városkájában, Arthur Morgan ás bandája, a Van der Linde, menekülni kényszerülnek. Nyomukban szövetségi ügynökök és az ország legjobb fejvadászai járnak, és hogy a banda túléljen, rabolni, fosztogatni kényszerülnek, és meg kell küzdeniük Amerika zord tájaival. A bandán belüli nézeteltérések miatt fenn áll a banda szétesésének veszélye, és Arthurnak választania kell a saját ideáljai és a banda iránti hűsége között.
Az online játékmódhoz internetkapcsolatra van szükség!


Értékelések Red Dead Redemption 2 [PS4] - BAZÁR (használt)

Nincs vélemény a termékről.