Red Dead Redemption 2

SZINTÉN ELÉRHETŐ Red Dead Redemption 2 - PS4
ÚJ TERMÉK
14.812 Ft
13.090 Ft
Bruttó ár
Használt
9.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
várjuk a beérkezést, tervezett dátum
2020.06.12. (több mint 10 szabad darab) [?]
Termék kódja: 361086

Rockstar 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott  angol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
  • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
  • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
  • 12 hónap garancia
  • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
9.390 Ft
Elérhetőség raktáron


LEÍRÁS: Red Dead Redemption 2 [XBOX ONE]


Minden előrendeléshez adunk egy DLC csomagot harci lóval és az Outlaw Survival Kit csomagot! A leggyorsabbak számára egyéb meglepetéssel is készülünk!

A Grand Theft Auto 5 és a Red Dead Redemption alkotóinak játéka a Red Dead Redemption 2 egy epikus történet az életről Amerika könyörtelen szívében. Ez a hatalmas világ a maga sajátos atmoszférájával kiváló alapot nyújt a multiplayer mód teljesen új élményeihez.
Ismét üdvözöljük e világban, ahol az illegális hazárd játékok, a lövöldözések és az alkohol fogyasztás az életmód részei. A közkedvelt vadnyugati stílusú nyílt világ folytatásában, a világ garantáltan nagyobb, merészebb és realisztikusabb lesz.
Amerika, 1899. Elkezdődött a vadnyugati éra vége, és a törvény emberei az utolsó bandatagokat vadásszák le. Akik nem adják fel magukat, vagy nem hódolnak be, meghalnak.
Egy betörés rosszra fordulta miatt Blackwater városkájában, Arthur Morgan ás bandája, a Van der Linde, menekülni kényszerülnek. Nyomukban szövetségi ügynökök és az ország legjobb fejvadászai járnak, és hogy a banda túléljen, rabolni, fosztogatni kényszerülnek, és meg kell küzdeniük Amerika zord tájaival. A bandán belüli nézeteltérések miatt fenn áll a banda szétesésének veszélye, és Arthurnak választania kell a saját ideáljai és a banda iránti hűsége között.
Az előrendelői DLC csomag tartalma:
A gyönyörű szürke ardeni lóra a harcban mindig számíthat. Ez a ló bátrabb és kitartóbb, mint az átlagos lovak, egy olyan ló, amely a csatában is higgadt tud maradni. Ez a ló csak a történet módban érhető el.
Az Outlaw Survival Kit csomag fontos készletcsomagot tartalmaz, amely segíti a túlélést a zord határvidéken, és beleértve olyan tárgyakat, amelyek visszaállítják egészségünket, Dead Eye és egyebek. A csomag csak a történet módban érhető el.

Az online játékmódhoz internetkapcsolatra van szükség!

Red Dead Redemption 2
katalógusba hozzáadva: 2016.11.29.

Vélemények: Red Dead Redemption 2

Nincs vélemény a termékről.