Red Dead Redemption

SZINTÉN ELÉRHETŐ Red Dead Redemption - XBOX 360
ÚJ TERMÉK
11.108 Ft
6.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
várjuk a beérkezést, tervezett dátum
2020.06.10. (több mint 10 szabad darab) [?]
Termék kódja: 35758

Rockstar 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott  angol verzió

LEÍRÁS: Red Dead Redemption [PS3]

GTA alkotói állítanak be egy igazi vadnyugat hangulatú játékval, ahol egy csomó emigránsok és elszánt bűnözők tartanak rettegésben és adják meg a kemény életszabályokat.


A Red Dead Redemption egy olyan játék, melyben a környezet lehetővé teszi a játékos számára, hogy felderítsen falvakat, dzsungeleket és hegyi utakat. Az úton fegyveres harcok és csaták állnak szembe velünk, és egyedi szereplőkkel találkozhatunk. Ez egy olyan küzdelem, mely a világ egyik utolsó pusztaságában játszódik és a Wild West haláláról szól.

A játék 1908-ban játszódik, és John Marston, egy korábbi száműzött, köré épül. Marstont az amerikai frontra küldik, hogy jogot szolgáltasson. Marston korábbi partnerét, Bill Williamsont, jött megölni vagy elfogni. Ezek a harcok az 1910-es mexikói forradalmat készítik elő. A játék a Grand Theft Auto-hoz hasonlóan egy interaktív és óriási térképen játszódik, melyben bátran csatangolhatunk a magunk kedvére. Élethű lovak találhatóak a játékban, az eufória animációval együtt pedig megalkotják a teljes játékélményt.

A Red Dead Redemption-ben még találhatunk 40 különböző állatot (pl. medvét, farkast, stb.), melyeket le is lehet vadászni, valamint élethű időjárás-változást is.


Red Dead Redemption - PS3
Értékelve 5 az 5-ből 20 értékelés alapján
Red Dead Redemption
katalógusba hozzáadva: 2008.05.11.

Vélemények: Red Dead Redemption

Nincs vélemény a termékről.