Dead Rising 3 (Apocalypse Edition) [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

Használt
2.890 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 312375

Microsoft 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
 • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
 • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
 • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
 • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.


LEÍRÁS: Dead Rising 3 (Apocalypse Edition) [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

248641 Dead Rising 3 (Apocalypse edition)
A Dead Rising 3 a híres sorozat harmadik folytatása, amely hihetetlen akcióval, nyílt világgal érkezik, amely a zombie játékokat új generációját definiálja. Az intenzív harcoknak és a fegyverek, karakterek konkurenciátlan beállítási lehetőségeinek köszönhetően a Dead Rising 3 olyan élményt nyújt a játékos számára, amelyet más játék nem képes nyújtani, a túlélésért zajló harcokban ezernyi zombival küzdhet meg.

A Dead Rising 2 játék eseményei után játszódó Dead Rising 3 Los Perdidos városában zajlik egy egész nemzetet sújtó zombi epidémia kellős közepén, amely legyőzheti az emberiséget. A történet Nick Ramosat figyeli, a fiatal mechanikust, akinek meg kell találnia a módját, hogy szökhetne meg ebből a több ezer zombitól nyüzsgő városból azelőtt, mielőtt a katonai csapás éri azt, és vele együtt mindenkit, aki a város felszínén él és mozog. Nick erre egyedül nem képes, kapcsolatba kell lépnie a többi életben lévővel, és hogy mind életben maradhassanak továbbra is, át kell magukat küzdeniük a városon, még mielőtt túl késő lenne.

Világszerte több mint 5 millió eladott darabjával a Dead Rising a zombie játék sorozatok egyik legkedveltebbjei közé tartozik.
 • A Dead Rising 3 a híres sorozatot új irányba tolja a film történetében megjelenő sötét humor, a szimpatikusabb karakterek bevonásával.
 • A Dead Risin 3 játékban minden fegyver. Készíthet saját fegyvereket is a zombik elpusztítására, gyakorlatilag korlátlan fegyver felhasználási lehetősége van. Egyszerű kalapács, fűrész nem biztos, hogy elegendő a zombik legyőzésére, de ha kombinálja őket rémséges Sledge Saw lesz az eredmény.
 • A játék olyan élményt kínál fel Önnek, amely mindenkit magával ragad aki szereti a nyílt világban játszódó akció játékokat. Időkorlátok nélkül fedezheti fel a játékot, az új és modern rendszert, a javításokat, melynek köszönhetően a Dead Rising 3 játék a sorozat eddigi legelérhetőbb és a legintuitívabb része.
 • A Dead Rising 3 lehetővé teszi a barátaival való összeköttetést az Xbox Live online kooperációja által az aszinkron játék létrehozásával, amely lehetővé teszi Ön számára a kötetlen időben való csatlakozást, vagy lecsatlakozást. Ezzel segítve barátja játékát, és az Ön történetét is befolyásolva, hiszen tapasztalati pontokra tehet szert.
 • Xbox SmartGlass funkciót is felkínál a játék, amely az élmény bővítését szolgálja, és az Xbox One lokális kooperatív játszásra változtatja. A Dead Rising 3 és az Xbox Smart Glass tabletjét, telefonját védő és vezérlő PDA-ra változtatja. Zombik veszik Önt körül minden oldalról? Ön, vagy az Ön mellett lévő barátja segítséget kérhet, aki kiszabadítja Önt. A hívások és üzenetek élő információkkal szolgálnak Ön számára az Xbox SmartGlasson aktivált telefonjára, vagy tabletjére.


Az Apocalypse Edition további tartalma:
 • Letölthető csomag a Dead Risin 3 játékba: Operation Broken Eagle.
 • Letölthető csomag a Dead Risin 3 játékba: Fallen Anjel.
 • Letölthető csomag a Dead Risin 3 játékba: Chaor Rising.
 • Letölthető csomag a Dead Risin 3 játékba: The Last Agent.

Dead Rising 3 (Apocalypse Edition) [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)
katalógusba hozzáadva: 2015.07.08.

Vélemények: Dead Rising 3 (Apocalypse Edition) [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

Nincs vélemény a termékről.