Dead to Rights: Retribution

SZINTÉN ELÉRHETŐ Dead to Rights: Retribution - XBOX 360
ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
Használt
3.490 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 39454

Namco 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott  angol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
  • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
  • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
  • 12 hónap garancia
  • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
3.490 Ft
Elérhetőség raktáron

LEÍRÁS: Dead to Rights: Retribution [PS3]

Ezúttal a Dead to Rights: Retribution-ban annak lehetünk tanúi, miként találkoznak a később elválaszthatatlan barátokká kovácsolódó hőseink, illetve mi mindenre nem képes Jack azért, csak hogy elkapja és rács mögé dugja az apja gyilkosát. A játékban lesznek olyan küldetések is, amelyek során Jack helyett a kutyát fogjuk irányítani.


A főhős természetesen ezúttal is Jack Slate, akihez az indulás után kicsit később kutyája, Shadow is csatlakozik. A játék alapvetően külső nézetes mászkálós-verekedős stílusú, kézitusával és fegyverekkel, no és persze hű négylábú társunk segítségének kihasználásával. Karakterünkkel gyenge, közepes és erős ütéseket vihetünk be támadóinknak, és rúghatunk is – mindezt a négy irány bármelyikébe, így akár valaki lefogása és élő pajzsként használata közben is folytathatjuk agresszív viselkedésünket. Fegyverek is várnak ránk, amelyeket fedezékek mögül is használhatunk. Persze nem árt vigyázni, mert a fedezékek rombolhatóak, amit az ellenfelek is kihasználnak.

Shadow számára parancsokat adhatunk ki, attól függően, hogy Jackkel épp merre/mire nézünk. Elküldhetjük valahova, odahozathatunk vele magunknak fegyvert, de akár egy ellenséges figura csendben megtámadására is utasíthatjuk. De taktikus módon akár arra is megkérhetjük, hogy elinduljon egy irányba, míg mi a másik oldalról kerítjük be az ellenfeleket. Néhány alkalommal pedig Shadow közvetlen irányítására is lehetőségünk nyílik majd.


Dead to Rights: Retribution
katalógusba hozzáadva: 2010.02.15.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Dead to Rights: Retribution

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok