Dead to Rights: Retribution

SZINTÉN ELÉRHETŐ Dead to Rights: Retribution - PS3
ÚJ TERMÉK
6.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 3703

Namco 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott  angol verzió

LEÍRÁS: Dead to Rights: Retribution [XBOX 360]

Ezúttal a Dead to Rights: Retribution-ban annak lehetünk tanúi, miként találkoznak a később elválaszthatatlan barátokká kovácsolódó hőseink, illetve mi mindenre nem képes Jack azért, csak hogy elkapja és rács mögé dugja az apja gyilkosát. A játékban lesznek olyan küldetések is, amelyek során Jack helyett a kutyát fogjuk irányítani.


A főhős természetesen ezúttal is Jack Slate, akihez az indulás után kicsit később kutyája, Shadow is csatlakozik. A játék alapvetően külső nézetes mászkálós-verekedős stílusú, kézitusával és fegyverekkel, no és persze hű négylábú társunk segítségének kihasználásával. Karakterünkkel gyenge, közepes és erős ütéseket vihetünk be támadóinknak, és rúghatunk is – mindezt a négy irány bármelyikébe, így akár valaki lefogása és élő pajzsként használata közben is folytathatjuk agresszív viselkedésünket. Fegyverek is várnak ránk, amelyeket fedezékek mögül is használhatunk. Persze nem árt vigyázni, mert a fedezékek rombolhatóak, amit az ellenfelek is kihasználnak.

Shadow számára parancsokat adhatunk ki, attól függően, hogy Jackkel épp merre/mire nézünk. Elküldhetjük valahova, odahozathatunk vele magunknak fegyvert, de akár egy ellenséges figura csendben megtámadására is utasíthatjuk. De taktikus módon akár arra is megkérhetjük, hogy elinduljon egy irányba, míg mi a másik oldalról kerítjük be az ellenfeleket. Néhány alkalommal pedig Shadow közvetlen irányítására is lehetőségünk nyílik majd.


Dead to Rights: Retribution
katalógusba hozzáadva: 2007.01.01.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Dead to Rights: Retribution

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok