Deadpool [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
9.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 346755
Activision

Deadpool [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

327307
Merüljön el a Deadpool feladataiban, a Marvel komics egocentrickus anti akcióhős feladataiban, akinek feladata a megvesztegetett mediális mágnás megölése, akinek a televíziója olyan szörnyű programokat sugároz, hogy nincs visszaút. A komicshoz hasonlóan a játék is Daniel Way egyéni humorát képviseli, amellyel a játék során gyakran találkozik.

Deadpool  egy olyan valamit képvisel, amit gyakran nem láthatunk. Ez egy komoly, teljesértékű játék, amely jelen idő minden igényét felkínálja, azonban tele van ironikus helyzetekkel és vicces interakciókkal.

A zsáner tekintetében egy akciós verekedős játékról van szó, rengeteg fegyverrel és vérrel. Az idő múlásával Deadpool újabb gyilkos tulajdonságokat old fel. A játék lövöldözések és közelharcok kombinációja, széles fegyverarzenállal, mint pl. hatalmas kardok és fegyverek. A fegyvereken és a kardokon kívül a játék további különféle felszerelést kínál fel, mint pl. lézerfegyverek stb. Deadpool teleportálási képességekkel rendelkezik, valamint gyorsabb a gyógyulási ideje.

  • Unreal Engine 3.
  • Dinaminuk akciójáték, comics alapokkal.
  • Hatalmas fegyverarzenál és képességek.
  • Vicces feldolgozás, interakció a hőssel.
  • A Marvel hősök hiteles leigazolt minősége.
  • Minden már kiadott letölthető bővítményt tartalmaz.


  • Értékelések Deadpool [PS4] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.