Death Stranding HU (Director’s Cut) PS5

Bruttó ár
17.090 Ft
Nettó ár: 13.457 Ft
 
Termék kódja: 431645
PlayStationHU feliratok
Szeretél megtakarítani 4.200 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 12.890 Ft-ért

Death Stranding HU (Director’s Cut) [PS5]

Az élet és a halál közötti út

Az emberek "falakat" alkottak és alkalmazkodtak az elszigetelt élethez. A Death Stranding egy teljesen új típusú akciójáték, ahol a játékos célja az elszigetelt városok és a széttöredezett társadalom összekapcsolása. A játék úgy készült, hogy az elemek, beleértve a történetet és a játékmenetet, összekapcsolódjanak a "Strand" témájával. Sam Porter Bridgeshez hasonlóan te is megpróbálhatod összekötni a társadalom különbségeit azáltal, hogy új kapcsolatokat vagy „szálakat” hozol létre a világ többi szereplőjével.

A holnap a kezedben van

A civilizáció összeomlása után Sam Bridgesnek át kell utaznia a második világ fenyegetéseinek pusztított vidékén, hogy megmentse az emberiséget a kihalás széléről. A legendás alkotótól, Hide Kojitól új, műfajt meghatározó élmény érkezik a PlayStation 5 számára.

Töredezett út

A bolygó a tömeges kihalás szélén áll, Sam Bridges feladata, hogy vándoroljon egy elhagyatott pusztaságon, és mentse meg az emberiséget a közelgő pusztulástól.

Főszereplők: Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Lindsay Wagner és Guillermo del Toro, Death Stranding.

A PS5 verzió különleges előnyei:

  • A DualSense ™ vezérlő haptikus reakciójával különbséget tudsz tenni a különböző környezetek és időjárási hatások között, mint például magas fű, vízáram, erős szél, eső és hó esetén.
  • A DualSense hirdetésvezérlő adaptív triggerjei fokozzák a halálozási élményt akciólövésekkel, szállítmányokkal vagy tárgyak felemelésével.
  • Merülj el a Death Stranding hanghatásokban a 3D Audio segítségével, amely magával ragadja a játékot (kompatibilis fejhallgató szükséges).
  • Kapcsolódjon be a játékba minden eddiginél gyorsabban az ultragyors SSD-vel és a PlayStation®5 szinte azonnali betöltésével.
  • 2 grafikus mód - Teljesítmény mód előkelő 4K -val és 60 képkocka / másodperccel, vagy Fidelity mód natív 4K -val, szélesvásznú és HDR támogatással, így lenyűgöző grafikákat és tökéletes textúrákat élvezhet. (4K és HDR kompatibilis TV -vel vagy monitorral kell rendelkezned).



  • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    HU feliratokEN szinkronCZ feliratok

    Értékelések Death Stranding HU (Director’s Cut)

    Nincs vélemény a termékről.