Deathloop Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Deathloop - PC DVDDeathloop - Xbox Series X|S
Bruttó ár
8.090 Ft
Nettó ár: 6.370 Ft
 
Termék kódja: 412798
BethesdaEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.000 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 6.090 Ft-ért

Deathloop [PS5]


A Deathloop egy innovatív első személyű lövöldözős játék Arkane Lyon PlayStation 5-jéhez, amely a Dishonored franchise kritikusok által elismert stúdiója. Az új játék kihívja a játékosokat, hogy önállóan játsszanak. A Colthoz hasonlóan a játékosok egy időhurok csapdájába esnek a titokzatos Blackreef szigeten, és arra vannak ítélve, hogy ugyanazt a napot újra és újra megismételjék örökre.


  • Arkane Gameplay: Arkane hírneve egyedülálló magával ragadó játékmenet miatt lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kiválasszák a kívánt játékstílust, besurranjanak a szintekre, vagy belemerüljenek a tűz elleni küzdelembe.
  • Kizárólag az új generációs PlayStation 5 -re: A Deathloop egy új IP az új generáció számára, amely kizárólag PlayStation 5 -re és PC -re való konzolról indul.
  • Hurok= Tudás, Tudás= Erő: DEATHLOOP új ciklusa lehetőséget kínál a múlt tanulására és az alkalmazkodásra. A nyomok megtalálása és a tippek felfedése kulcsfontosságú a célok eléréséhez, mielőtt a nap újraindulna.
  • Blackreef -sziget - Paradicsom vagy börtön: Arkane híres a gyönyörű művészeti világáról, különböző utakról és kiváló játékmenetekről. A Deathloop egy csodálatos, retro jövőbeli környezetet mutat be, amelyet a 60-as évek inspiráltak, és amelyben otthon érezheti magát.

    Az online multiplayer előfizetés szükséges a szolgáltatáshoz!

    Az online többjátékoshoz internetkapcsolat szükséges!

Kapcsolódó termékek (1)


Értékelések Deathloop

Nincs vélemény a termékről.