Deathloop

ÚJ TERMÉK
22.856 Ft
21.190 Ft
Bruttó ár
Használt
16.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 412798

Bethesda18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottangol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
 • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
 • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
 • 12 hónap garancia
 • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
16.090 Ft
Elérhetőség külső raktáron


LEÍRÁS: Deathloop [PS5]


A Deathloop egy innovatív első személyű lövöldözős játék Arkane Lyon PlayStation 5-jéhez, amely a Dishonored franchise kritikusok által elismert stúdiója. Az új játék kihívja a játékosokat, hogy önállóan játsszanak. A Colthoz hasonlóan a játékosok egy időhurok csapdájába esnek a titokzatos Blackreef szigeten, és arra vannak ítélve, hogy ugyanazt a napot újra és újra megismételjék örökre.


 • Arkane Gameplay: Arkane hírneve egyedülálló magával ragadó játékmenet miatt lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kiválasszák a kívánt játékstílust, besurranjanak a szintekre, vagy belemerüljenek a tűz elleni küzdelembe.
 • Kizárólag az új generációs PlayStation 5 -re: A Deathloop egy új IP az új generáció számára, amely kizárólag PlayStation 5 -re és PC -re való konzolról indul.
 • Hurok= Tudás, Tudás= Erő: DEATHLOOP új ciklusa lehetőséget kínál a múlt tanulására és az alkalmazkodásra. A nyomok megtalálása és a tippek felfedése kulcsfontosságú a célok eléréséhez, mielőtt a nap újraindulna.
 • Blackreef -sziget - Paradicsom vagy börtön: Arkane híres a gyönyörű művészeti világáról, különböző utakról és kiváló játékmenetekről. A Deathloop egy csodálatos, retro jövőbeli környezetet mutat be, amelyet a 60-as évek inspiráltak, és amelyben otthon érezheti magát.

  Az online multiplayer előfizetés szükséges a szolgáltatáshoz!

  Az online többjátékoshoz internetkapcsolat szükséges!

Deathloop
katalógusba hozzáadva: 2020.10.14.
Kapcsolódó termékek (1)

Vélemények: Deathloop

Nincs vélemény a termékről.