Def Jam: Fight For NY

ÚJ TERMÉK
5.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 40214

Electronic 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Def Jam: Fight For NY [XBOX]


A Def jam: Fight for NY kifejezetten XBOX platformra készült, de XBOX 360 platformmal is kompatibilis. Az XBOX 360 konzolon való futtatáskor azonban tudni kell, hogy:
 • Minden XBOX játék futtatásához szükség van az emulációs profilra. A profilt az XBOX Live szolgáltatás segítségével lehet letölteni, vagy megtalálható a www.xbox.com oldalon. A profilok egy csomagként kerülnek terjesztésre, ezért elég őket egyszer használni (offline). Automatikusan is letöltődhetnek (ha a konzol csatlakozik az Internetre), ha egy olyan játékot helyezünk a konzolba, ami a profilok meglétét megköveteli.
 • Az XBOX 360 HDD elengedhetetlen az XBOX játékok futtatásához. A merevlemez nem csak az emulációs szoftver, de a játékok mentéseinek, a letöltött tartalmak tárolására és data – cacheként is szolgál. Mivel a játékok jelentős része úgy lett kifejlesztve, hogy a merevlemez rendelkezésre állást feltételezi, ezért erősen ajánlott a merevlemez beszerzése.
  A Def Jam: Fight for NY a Def Jam: Vendetta folytatása, ami egy sor már várt változást hoz. Az első ilyen a ring lecserélése New York eldugott helyeire, és a harcok győztese ezentúl a környék főnökévé válik.

  Ám mielőtt ezt a pozíciót elfoglalhatnád, több mint 90 párbajt kell sikeresen abszolválnod 20 helyszínen. Széles karakterválaszték, több, mint 40 szereplővel. Nagy részük közismert amerikai szórakoztatóiparbéli, vagy éppen hip – hop sztár, mint pl. Busta Rhymes, Carmen Electra, Fat Joe, Flava Flav, Freeway, Ghostface, Ice T, Joe Budden, Kimora Lee Simmons, Lil Kim, Ludacris, Method Man, Redman, Sean Paul, Slick Rick, Snoop Dogg, Xzibit és sokan mások.

  De még ez a bő kínálat sem szab határokat. Mindjárt a játék elején saját karakter készítésére kapsz lehetőséget, aminek kedved szerint alakíthatod a kinézetét, meghatározhatod a tulajdonságait és elindulhatsz ezzel a karakterrel az alvilág meghódítására. Ennyi szereplő természetesen nem harcolhat egyazon stílusban. A játék 5 klasszikus harci stílust kínál, a valóban brutális utcai stílus mellett. A harc módját a helyszín is befolyásolja, amiből 22 áll rendelkezésedre. Ha pedig valakinek a singleplayer kevés lenne, akkor kipróbálhatja a multiplayer módot is.

 • Def Jam: Fight For NY
  katalógusba hozzáadva: 2010.10.18.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Def Jam: Fight For NY

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok