Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles - PS4Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles - PS5Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles - NSW
Bruttó ár
18.390 Ft
Nettó ár: 14.480 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 432409
SEGAEN szinkron

Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles [Xbox Series X|S]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A Taisho-korszakban találja magát Japánban. Tanjiro, egy jószívű fiú, aki megélhetés céljából szenet ad el, rájön, hogy családját démon ölte meg. A helyzetet tovább rontja, hogy az egyetlen támadást túlélő öccse, Nezuko is átalakult az egyik démongá. Bár elárasztják ezeket az eseményeket, Tanjiro úgy dönt, hogy démongyilkos lesz, hogy segítsen nővérének újra emberré válni és megbosszulni családját. A testvérek szomorú története, ahol az emberek és a démonok sorsa összefonódik, most kezdődik! Csatlakozz Tanjirhez, és kövesd az útját. Izgalmas csaták az arénában - sajátítson el számos nagyszerű képességet, és verje meg kihívóit helyi vagy online csatákban. Folyamatban lévő dráma - fogd meg Tanjir kardját, és vezesd útjára, hogy démongyilkos legyen, és segítsen neki nővérét, Nezukót emberré változtatni. Izgalmas harcok - az akció és a dráma speciálisan kialakított arénákon fog tetőzni, ahol hatalmas démonokkal találkozhat, akik próbára teszik bátorságát. Eredeti anime szinkron szereplőgárda - élvezze az eredetiséget az eredeti angol és japán anime hangszereplőknek köszönhetően.

Értékelések Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles

Nincs vélemény a termékről.