Destiny: The Taken King (Legendary Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Destiny: The Taken King (Legendary Edition) - PS4Destiny: The Taken King (Legendary Edition) - PS3Destiny: The Taken King (Legendary Edition) - XBOX 360
Bruttó ár
8.990 Ft
Nettó ár: 7.079 Ft
 
Termék kódja: 321330
ActivisionEN szinkron

Destiny: The Taken King (Legendary Edition) [XBOX ONE]

321328


Destiny: The Taken King (Legendary edition)

A játék a Destiny világának további kalandjaival érkezik, és az új és a már létező őrök számára is ideális, akik készen állnak a harc folytatására, és beírni magukat ennek a csillagközi térnek a legendái közé. Csatlakozzon ehhez a 20 milliós őrcsapathoz, akik a Föld ellenségeit szeretnék legyőzni, és igyekezzen visszaszerezni mindent, ami elveszett és válljon legendává.

Világunkra árnyék borult. Oryx király hadsereget toboroz a Sötétség elleni manipuláció megbosszulására. Találja meg a módját, hogy juthat be azok behatolhatatlan hajójába, és győzze le a királyt még mielőtt annak hadserege civilizációnkat, és a szoláris rendszereket tönkretenné.

Destiny: The Taken King az FPS Destiny világában játszódó nagy kaland, amely új kampányokkal, missziókkal, ellenségekkel, helyszínekkel, új Strike és Crucible térképekkel, új Raiddel érkezik. Hogy ezen kihívásokkal szembe tudjon szállni, három Guardian alosztályhoz és fegyver arzenálhoz, páncélokhoz és berendezésekhez kap hozzáférést.

  • A Sötétség legyzőzéséhez királyi hadseregre, új alosztályokra lesz szüksége. Warlockok képes a vihar erejét felhasználni, Hunterek a gravitáció energiájából tudnak nyilat készíteni, Titánok pedig lángoló pörölyt tudnak megidézni.
  • A Hive Dreadnaught hajó a Szaturnusz gyűrűjében rejtőzik. Oryx király hadseregével együtt naprendszerünbe érkezik, hogy bosszút álljon az őrzőkön, akik fiát, Crotot tönkretették. Fegyverkezzen fel újonnan szerzett képességekkel, fegyverekkel és felszereléssel, és győzze le a király csapatát. Jusson fel a Dreadnaught hajó fedélzetére, és szálljon szembe Oryxxal.
  • A Destiny játék csodás viláága tovább bővül. Infiltrálja a Phoboson lévő Cabalov alaptábort, létesítsen előhidat a Dreadnaught zászlós hajójára, erre a titokzatos és zsákmánnyal teli erődítményre. Induljon el Crucibleba, ahol csapatát új kompetitív multiplayer térképek várják.
  • Töltse meg arzenálját új fegyverekkel és páncélzatokkal. Találja meg és gyűjtse az Exotics-t, folytassa a Destiny világában szintjei növelését.
  • Induljon el az új Strike kalandokra, ahol bemutatkozik a boss, figyelje a történetet, mely hatalmas, új berendezésekbez vezeti el Ön,tesztelje hat tagú csapatát.

A Legendary Edition további tartalma:
  • Destiny játék
  • Destiny: Expansion 1 The Dark Below
  • Destiny: Expansion 2 House of Wolves
  • Destiny: The Taken King


Értékelések Destiny: The Taken King (Legendary Edition)

Nincs vélemény a termékről.