Destruction AllStars [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
6.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 423398
PlayStation

Destruction AllStars [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

Urald az arénát tökéletes időzítéssel, taktikákkal és járműképességeiddel, amelyek hatalmas károkat és pusztítást okoznak a fényes arénákban világszerte. Éld át a romboló, árkád stílusú Destruction AllStars versenyeket. A játék a küzdelmek során vegyíti a destruction derby és a szemtől szembeni harc elemeit. Az eredménye egy lélegzetelállító, hadcore, romboló élmény, amelyben hat karakter találja egymással szemben magát. Abban a pillanatban, hogy a gyönyörű autód egy darab ronccsá válik, kiszállhatsz belőle, vagy kimászhatsz abból, ami megmaradt belőle, és szabadon futkározhatsz az arénában, elkerülheted a száguldó autókat, és saját kezűleg intézheted el ellenfeleidet, akik szintén autó nélkül maradtak. Az elkerülendő akadályokból és csapdákból rengeteg van az arénában.


Értékelések Destruction AllStars [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.