Detroit: Become Human CZ [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
7.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 385236
PlayStation

Detroit: Become Human CZ [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

A Detroit: Become Human játékot a "Kara" rövid játék inspirálta. Egy neo-noir stílusú thriller játékról van szó, amely a közeli jövőben, Detroit városában játszódik. Az androidok, akik pontosan úgy néznek ki, mint az emberek, fölváltották az embereket több feladat- és munkakörben is, mint például gyári munkások, dadák, kertészek, nővérek, tanárok, elárusítók és sok más munkakörben. A történet egy megmagyarázhatatlan eseménnyel kezdődik, amely elkezdte befolyásolni az androidokat. Némelyikük nyom nélkül eltűnik, mások pedig szokatlan viselkedést mutatnak, és rendkívüli módon érzelmekre utaló jeleket produkálnak. Szárnyra kelnek a deviáns androidokról szóló hírek, de senki sem tudja, mi is történik valójában.

Értékelések Detroit: Become Human CZ [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.