Deus Ex

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 1110

Eidos 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Deus Ex [PS2]

 • A játék egy elképzelt jövőben játszódik, mely a modern korban elterjedt összeesküvés-elméletek talaján áll. A sötét, komor hangulatot csak fokozza, hogy minden pálya éjszakai környezetben játszódik, rengetek lopakodós résszel. A második részben elhangzó utalások alapján a cselekmény 2052-ben játszódik, valós helyszínek fikcióval ötvözött változataiban, mint New York, Hongkong, Párizs, Vandenberg Légitámaszpont, és az 51-es körzet.
 • A ma ismert világot egy rejtélyes betegség, a "Szürke Halál" tette tönkre, mely különösen az Egyesült Államokban szedi áldozatait, és sajnos nincs rá gyógyszer. Egyetlen cég, a VersaLife gyárt hozzá "Ambrosia" néven ellenszert, de csak nagyon minimális mennyiségben. A szer így lett az emberek leghőbb vágya, de azt csak a kiváltságos személyek kaphatják meg. A társadalom hatalmas, lecsúszó rétegeire a biztos pusztulás vár. Reménytelen helyzetükön terrorista csoportok próbálnak segíteni, ilyenek az NSF és a francia Silhouette csoport.
 • Az ENSZ, mely eközben alaposan kinőtte magát, létrehozza saját érdekeinek védelmére a terrorista-elhárító csoportját, ez a UNATCO. Székhelye a New York-i Szabadság-szobor tövében van.

 • Deus Ex
  katalógusba hozzáadva: 2004.01.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Deus Ex

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok