Devil May Cry 4 [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Bruttó ár
3.590 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 259376
Capcom

Devil May Cry 4 [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

  • A nagysikerű Devil May Cry sorozat legutóbbi darabja most már Xbox 360-on is elérhető. A játék egy igényesen kivitelezett hack 'n slash, azaz harcolós, kaszabolós játék. Főhősei Nero és Dante, akik több pályán keresztül harcolnak ördögi teremtményekkel és lényekkel. Mindehhez lenyűgöző, 60 képkocka/másodperces képfrissítéssel mozgó grafika és kitűnő irányítás párosul. Az egyes pályákat a játékban "küldetéseknek" hívják. Legnagyobb részük harcból áll, de alkalmanként logikai feladványokat is meg kell oldani, valamint különféle tárgyakat lehet összegyűjteni.

  • A küldetések végén a játék értékeli a játékos teljesítményé, D-től S-ig. Az osztályzat azon múlik, hogy a játékos mennyi tárgyat használt el, hány piros gömböt gyűjtött össze, mennyi idő alatt teljesítette az adott pályát, és mennyire stílusosan küzdött. Nero és Dante ugyanis nemcsak karddal, de pisztolyokkal is fel van szerelkezve, a két fegyvernemet pedig különleges kombinációkban lehet használni, stílusos, látványos mozdulatokat előcsalva. A stílusos és változatos harc a Devil May Cry 4 egyik alapja. A történet legnagyobb részében Nero-t irányíthatod, de egy idő után Dante kezelését is átveheted.

  • A két főhős egyébként a történet során összecsap, igazán látványos kard- és pisztolypárbajt vívva. A pályák végén hatalmas főellenségek várják a játékost, akik legyőzéséhez minden tudásra és képességre szükség lesz. Itt is jó szolgálatot tesz a játék mély kombórendszere, mellyel rengeteg sebzést lehet bevinni az ellenfeleknek. Mindig törekedni kell a kombó fenntartására a minél jobb eredmény elérése érdekében.

  • Értékelések Devil May Cry 4 [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

    Nincs vélemény a termékről.