Devil May Cry 4 [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Használt
590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 259376

Capcom 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
 • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
 • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
 • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
 • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Devil May Cry 4 [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

 • A nagysikerű Devil May Cry sorozat legutóbbi darabja most már Xbox 360-on is elérhető. A játék egy igényesen kivitelezett hack \'n slash, azaz harcolós, kaszabolós játék. Főhősei Nero és Dante, akik több pályán keresztül harcolnak ördögi teremtményekkel és lényekkel. Mindehhez lenyűgöző, 60 képkocka/másodperces képfrissítéssel mozgó grafika és kitűnő irányítás párosul. Az egyes pályákat a játékban \"küldetéseknek\" hívják. Legnagyobb részük harcból áll, de alkalmanként logikai feladványokat is meg kell oldani, valamint különféle tárgyakat lehet összegyűjteni.

 • A küldetések végén a játék értékeli a játékos teljesítményé, D-től S-ig. Az osztályzat azon múlik, hogy a játékos mennyi tárgyat használt el, hány piros gömböt gyűjtött össze, mennyi idő alatt teljesítette az adott pályát, és mennyire stílusosan küzdött. Nero és Dante ugyanis nemcsak karddal, de pisztolyokkal is fel van szerelkezve, a két fegyvernemet pedig különleges kombinációkban lehet használni, stílusos, látványos mozdulatokat előcsalva. A stílusos és változatos harc a Devil May Cry 4 egyik alapja. A történet legnagyobb részében Nero-t irányíthatod, de egy idő után Dante kezelését is átveheted.

 • A két főhős egyébként a történet során összecsap, igazán látványos kard- és pisztolypárbajt vívva. A pályák végén hatalmas főellenségek várják a játékost, akik legyőzéséhez minden tudásra és képességre szükség lesz. Itt is jó szolgálatot tesz a játék mély kombórendszere, mellyel rengeteg sebzést lehet bevinni az ellenfeleknek. Mindig törekedni kell a kombó fenntartására a minél jobb eredmény elérése érdekében.

 • Devil May Cry 4 [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)
  katalógusba hozzáadva: 2014.12.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Devil May Cry 4 [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok