Devil May Cry 5 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Devil May Cry 5 - PC DVDDevil May Cry 5 - PS4
Bruttó ár
5.390 Ft
Nettó ár: 4.244 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 385473
CapcomEN szinkron

Devil May Cry 5 [XBOX ONE]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A legendás akciósor teljesen új darabja jön! Várja Önt a klasszikus keveréke a gyors cselekvés és túlvilági, és az eredeti karakterek, hogy a sorozat peslávila. Év telt el azóta, amikor az ország csatlakozott a pokoli légió, de kezdõdik egy új démoni inváziót, és az utolsó reményt az emberiség kezében három vadász démonok, melyek mindegyike egy gyökeresen eltérõ játékstílust. Vadászok egyesül sorsát, és bosszúvágy, a vadászok is meg kell építeni a saját belsõ démonaival, ha életben akarnak maradni. A minõséget, amit tudni újra najprehnanej¹om, technikailag és elég õrült tapasztalata ez a generáció. A sorozat, amely 16 millió darabot értékesített, visszatér az eredeti rendezõvel, Hideakim Itusnom-val. Démoni invázió kezdõdik, miután a Red Grave Város elkezdenek csírázni a magok a fa démon. Pokol düh vonzza a fiatal vadász a démonok, Nera, amely szövetkezett Dante. Dante, annak ellenére, hogy a meggyengült formában, kizárólag a démoni kéz bosszúra meggyilkolásáért romlást bátyja és anyja. A játékban 3 játszható karakter található, mindegyik más játékstílussal. Megállítani az inváziót, harc epikus boss harcok, és élvezze az õrült akció.

Értékelések Devil May Cry 5

Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
Talált Oldalak:   1  
od Szabó Imre 2 az 5 csillagból! 2021.09.06.
Mindenki kritizálta az előző részt amit a Nija Theory készített. Nekem személy szerint a kedvencem, biztos nem vagyok DMC fan?! Ez a rész elejétől kezdve vontatott, a harc monoton. Nehéz összehozni egy normális combót mert valami mindig lezúz. Ez egy trágya.
Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
Talált Oldalak:   1