Diablo 3

SZINTÉN ELÉRHETŐ Diablo 3 - XBOX 360Diablo 3 - PC DVD
ÚJ TERMÉK
4.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Kézbesítés várható dátuma 1.24.
Termék kódja: 217115

Utolsó frissítés időpontja: 2018.1.22. 23:20
Blizzard 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Diablo 3 [PS3]


Az abszolút RPG legenda most először válik elérhetővé konzolokra is. Teljesen újragondotl design teszi élvezhetővé egér és billentyűzet nélkül is a játékot.

És az menny megremeg.
Két évtized telt azóta, hogy a démoni lordok Daiblo, Mephisto és Baal a démoni seregeik közreműködésével elpusztították Sanctuary világát. Mindez már csak emlék a rég elmúlt időkre még azoknak is, akik a Gonosszal szembe mertek szállni.
Deckard Cain visszatér a Tristam katedrális romjaihoz, utasításokat keresve, hogyan tudna szembeszállni az új gonosz eljövetelének jeleivel. Válaszok helyett azonban a mennyből lövellő pokoli lángokat lel. A tűz újra felébreszti az ősi gonoszt, és egyúttal újra összehívja a hősöket a halandó világ megmentésére, a gonosz egyre növekvő ereje ellen.

 • Fedezd fel Sanctuary élő gótikus világát káprázatos 3D grafikában
 • Harcolj a láng légió seregeivel teljesen új hős osztályokkal a Diablo világában, vagy használd az előző részekből megismert karakterek segítségét
 • Használd fegyverként a környezeted, állíts csalóka csapdákat, használd a robbanó objektumokat az ellenségeid ellen, és fordítsd a javadra a terep tulajdonságait
 • Élvezd a kooperatív játék intenzitását az Interneten keresztül a Battle.net megújított platformján egy sor új fejlesztéssel


  A Diablo 3 tökéletes akció RPG - ként jellemezhető és méltó folytatása a Diablo sorozatnak. Készíts magadnak egy hőst, az öt rendelkezésre álló faj bármelyik képviselőjéből - például barbár, sámán - amelyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal, képességekkel és varázslatokkal rendelkezik. A kalandokkal teli történetben szerezz tapasztalatokat, képességeket és hihetetlen hatalmú tárgyakat és ismerd meg, fedezd fel a az epikus történet részleteit, csatlakozz a harcokhoz, küzdj meg a szörnyetegek hordáival és a bossokkal.

  A játék története Sanctuaryban játszódik, egy sötét fantasy világban. Sanctuaryt a lakosai nagy részének tudta nélkül úgy húsz évvel ezelőtt bátor hősök mentették meg az alvilág démoni erőitől. A hősök nagy része, akik annak idején szembenéztek a pokol seregeivel - és volt szerencséjük túlélni a kalandot - megőrült. A többiek nagy része az emlékeit eltemette. Most a Diablo 3 - ban vissza kell térned Sanctuaryba, és szembe kell nézned a gonosszal és annak ezer arcával.

  A Diablo 3 a Diablo 2 folytatása, egyszerű felülettel, gyors akciókkal, amit a sorozat rajongói annyira várnak. Természetes új funkciók is érkeznek az új címmel, amik fokozzák a Diablo akció RPG élményt.

 • Öt új szereplő osztály, faj, köztük olyan új fajok is, mint a Barbar és a Witch doctor
 • Teljesen új 3D grafikai engine, nagyszabású vizuális effektekkel és Havok fizikával
 • Számos kül- és beltéri helyszín, új régiók Sanctuaryban
 • Interaktív környezet, veszélyes csapdák, akadályok
 • Véletlenszerűen generált világok, előszkriptelt eseményekkel a végtelen játszhatóság biztosítására
 • Széles szörnyetegválaszték, egyedi támadásokkal és viselkedésekkel
 • Új kihívásrendszer és karakter testre szabási lehetőségek
 • Multiplayer a Battle.neten keresztül, kooperatív és kompetitív mód támogatással

 • Diablo 3 - PS3
  Értékelve 10 az 5-ből 1 értékelés alapján
  Diablo 3
  katalógusba hozzáadva: 2013.07.08.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Diablo 3

  od Kondek József 5 az 5 csillagból! 12.08.2014
  Egy olyan játékot szerettem volna, ami huzamosabb ideig megőrzi az értékét. Vannak olyan játékok, amik csak akkor nyújtanak tökéletesen felhőtlen szórakozást, ha az ember kifizeti az értük elkért összeget. Még ha az összeg kicsit soknak is tűnhet elsőre. A sztori hozza a címtől elvárható minőségi szintet. A Játékmenet az egyre több tárgy fellelése és a folyamatos karakterfejlődés alatt több mint tartalmas. A multi rész a Blizzard szervereinek köszönhetően mindig játékosokkal telített. Kifejezetten magyar nyelvű közösségekhez is lehet csatlakozni, ami nagyon előnyös kezdők számára. Negatívumként pont a játék felturbózott multi részét lehetne felhozni. A már létrehozott játék közben is lehetőség van kívülállónak "röptében" csatlakozni, így a történet erősen háttérbe is szorulhat. A végső megmérettetés alatt, sőt, a teljes játékidő közben is érezhető, hogy kell a kiegészítő a teljesebb élményért.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok