Diablo 4 Konzol típusa:

+ Ajándék: Diablo IV litografia ár 2.090 Ft
SZINTÉN ELÉRHETŐ Diablo 4 - PS5Diablo 4 - Xbox Series X|S
Bruttó ár
18.790 Ft
Nettó ár: 14.795 Ft
 
Termék kódja: 403754
BlizzardEN szinkronA játék upgrade PlayStation 5-re lehetséges
Szeretél megtakarítani 4.300 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 14.490 Ft-ért

Diablo 4 [PS4]

Az Ajándék teljes leírásának megjelenítése

Újra jön a sötétség!
A régóta várt folytatás az első epizód sötétségét, a második epizód foglalkozásainak és képességeinek kifinomult mechanikáját, valamint a harmadik epizód zökkenőmentes lejátszhatóságát kínálja.

A Black Soulstone pusztulása, a Prime Gonosz veresége, és Malthael, a halál arkangyala bukása után számtalan élet veszett oda, és a Szentély lakói a legsötétebb időkben találták magukat. Az évek elmúltnak. Egy maroknyi ember megpróbálja újjáépíteni a Szentélyt. A legendás név a feledés homályából merül fel - Lilith, Mephista lánya és maga az emberiség állítólagos őse. Jelenléte a Szentélyben mélyen a férfiak és a nők szívébe vág, a legrosszabbat műveli bennük, és sötét, reménytelen helyet hagy a világban maga után.

A Diablo 4 a Diablo sorozat hű folytatása. Hozzon létre egy hőst az öt különböző osztály egyikében, amelyek mindegyike különféle varázslatokkal és képességekkel van felszerelve. A hős kalandos utazásán keresztül a gazdag és változatos tájakon keresztül, epikus történetet fedve és harcba lépve a szörnyek hordáival és kihívásokkal telve, elnyerheti a hihetetlen erejű tapasztalatokat, készségeket és tárgyakat.

A Diablo 4 a Diablo 3 folytatása, egy egyszerű felülettel, gyors fellépéssel és ösztönös játékmenettel, amelyet a Diablo rajongók elvárnak és élveznek. Számos új funkciót tartalmaz, amelyek a Diablo akció-RPG tapasztalatait a következő szintre emeli.

Választhatsz a barbár, druid, boszorkány és még további 2 szereplő rendszerei között.

Ennek a játéknak az újdonsága egy nyitott világ, ahol nagy szörnyekkel, mellékfeladatokkal és küldetésekkel, valamint más játékosokkal találkozik! Mivel a világ nyitott és nagy, egy ló áll a rendelkezésére, amelyet felszerelhet, és hűséges társa lesz, akivel egy pillanat alatt simán harcba szállhat. Az egyjátékos játék azonban nem szegényedik el ennek az újdonságnak köszönhetően, szinte minden akadály, amely aq játékosra vár, önállóan leküzdhető. A játék mindig csak az interneten keresztül működik, az offline mód nem támogatott.

A változás a börtönökben is megtörténik, ahol Blizzard megpróbálja sötétebbé, veszélyesebbé és ijesztőbbé tenni. Ezeket véletlenszerűen is generálják, ami növeli a játékélményt, mert minden belépés a börtönbe soha nem ugyanaz! Véletlenszerű eseményeket és találkozókat is tartalmaz, amelyek nem csak egy adott helyhez kapcsolódnak, hanem különböző helyzetekben is elő jöhetnek. Létezik egy új kulcs rendszer is, ahol a kulcs különleges tulajdonságokkal rendelkezik az egész börtön számára, és ezáltal megváltoztatja mechanikáját, csapdáit és veszélyeit, de javítja a jobb fegyverek és felszerelések esélyét is. Ez a rendszer hasonlít egy mítikus kulcshoz a World of Warcraft játékból vagy a Száműzetés útjáról származó térképekhez.

Természetesen új szörnyek és főnökök jönnek, de vannak régiek is, akiket Bukott őrülteknek, vadkecskeembereknek és sok másnak neveznek. Ellenségei új és továbbfejlesztett képességekkel és kiegészítésekkel szembesülnek, például a bukott sámán esetében nemcsak 1 démon, hanem 3 kel életre. Az új Stagger rendszer a játék új generációjának újabb brutalitását és valóságát hozza a játékba, ahol a főnökök elleni támadások során korlátozzák ellenségei mozgását és támadásait.

Sok új dolog és fegyver új képességekkel és kiegészítésekkel. A készlet és a legendás dolgok kiegyensúlyozott ereje, így az egész karakternek nem csak a készletekhez kell alkalmazkodnia. A mítikus dolgok erőteljesek, és ennek köszönhetően csak 1 darabot hordhatsz, mert erősek és 4 legendás erejük van. Vannak még rúnák és rúna szavak a Diablo 2 -ből, amelyeknek két típusa van: állapotrúnák és effektrúnák.

A tárgyak cseréje és eladása az előző D3 cím kötelező eleme volt. Ennek köszönhetően a játék tartalmazza ezt az elemet, bár a fejlesztők azt szeretnék, ha a játékosok inkább a szokásos módon szereznék be fegyvereiket. Ezért a dolgokat 3 kategóriába sorolják: ingyenes értékesítés, korlátozott értékesítés (1 alkalommal cserélhető), és a legmagasabb minőségű dolgok nem eladók / cserélhetők. Ezen a rendszeren még dolgoznak, és nem végleges.

  • Az eredeti Diablo játék sötétsége.
  • A Diablo 2 játék hivatásainak és képességeinek rendszere
  • A Diablo 3 játék menete és játékmechanikája.
  • Barbár, druida, boszorkány és még sokan mások
  • Lilith.
  • Minden karakterhez új harci elem társul. Ön képes lesz arra, hogy megugorjon, és elkerülje a szörnyek és a játékosok jól időzített támadásait.
  • Új mitikus szintű készletek és rúnák.





    Všetky informácie zverejnené o tomto produkte nie sú záväzné a môžu sa zmeniť v nasledujúcich mesiacoch!




  • Értékelések Diablo 4

    Nincs vélemény a termékről.