Diablo 4 Konzol típusa:

+ Ajándék: Diablo IV litografia ár 2.090 Ft
SZINTÉN ELÉRHETŐ Diablo 4 - PS4Diablo 4 - PS5
Bruttó ár
22.190 Ft
Nettó ár: 17.472 Ft
 
Termék kódja: 455437
BlizzardEN szinkron
Szeretél megtakarítani 5.200 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 16.990 Ft-ért

Diablo 4 [Xbox Series X|S]

Az Ajándék teljes leírásának megjelenítése

A játékról

A Diablo IV egy következő generációs akció-RPG élmény végtelen megölendő gonosz hordákkal, rengeteg elsajátítandó képességgel, félelmetes kazamatákkal és legendás zsákmánnyal.

Vágj bele egy kampányba egyedül vagy barátokkal, találkozz érdekes karakterekkel egy gyönyörűen sötét környezetben és egy lenyűgöző történetben, vagy fedezd fel a játék hatalmas tartalmát és megosztott világát, ahol a játékosok városokban gyűlhetnek össze kereskedni, csapatba léphetnek a főnökök ellen, vagy leszállhatnak a PvP zónáiba, amely próbára teszi tudásukat más játékosokkal szemben. A játék és a folyamat mentése a különböző platformokon keresztül lehetővé teszi, hogy ne kelljen lobbizni.

Ez még csak a Diablo IV kezdete, hiszen új események, történetek, évadok, jutalmak és még sok más játéktartalom már a láthatáron.


LILITH, A GYŰLÖLET LEÁNYA VISSZATÉRT

A Sanctuary világváltozat a Diablo 4 játékban hatalmas, és tele van kalandokkal. Évtizedek teltek el a Diablo III: Reaper of Souls eseményei óta, és Lilith, a gyűlölet lánya elhatározta, hogy visszaszerzi Sanctuary-t. A játéklehetőségek gazdagabbak és szélesebbek, mint valaha, és a következőkre számíthatsz:
  • Fedezzen fel több mint 140 kazamatat és mellékküldetést a kampány során és után, hogy olyan jutalmakat szerezzen, amelyek elmélyítik a történetélményt

  • Győzd le a főnököket úgy, hogy más játékosokkal összefogva bónuszkincseket találhatsz

  • Helyi események, amelyek a Sanctuary területén jelennek meg, és gyors jutalmakat kínálnak

  • Szabadíts fel erődöket, amelyek, miután megszabadították őket a korrupt démonoktól és ellenséges vadállatoktól, barátságos előőrsökké válnak, amelyek örökre megváltoztatják a világ elrendezését

  • Karakterfejlesztés, beleértve az osztályok kiválasztását, a sokféle képességet, amelyek lehetővé teszik, hogy nagy hatalmat gyakorolj, és a kozmetikai cikkek széles választékát

ÉLMÉNY A JÁTÉK VÉGÉT KÖVETŐEN

Játssz még a fő történet vége után is egy robusztusabb végjáték menüvel:
  • Fields of Hatred kiemeli azokat a kiválasztott zónákat, ahol a PvP pokol vár, és ahol a játékosok gyűlöletmagokat és vörös port gyűjthetnek a hátasokhoz és kozmetikai cikkekhez.

  • Paragon Boards, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy szintet léphessenek, és karakterjeleket használva fejlesszék a karaktereket az erő egy epikus új csúcsának köszönhetően.

  • Nightmare Dungeons pecsétek segítségével emelik a tétet, és vadabb kazamatákkal tesztelik a játékosok képességeit.

  • Helltide egy rendszeres esemény, ahol Lilith csatlósai még erősebbek lesznek, de megölésükkel zsákmányt kapsz a Helltide ládáiból.

  • Whispers of the Dead lehetőséget kínál a fiókok összehasonlítására a játékvilágban és jutalmakra. A teljesített küldetések után Grim Favors-t kapsz, amelyeket aztán legendás felszerelésre és még sok másra cserélhetsz!

Trailer


Értékelések Diablo 4

Nincs vélemény a termékről.