DiRT 5 [PS4] - BAZÁR (használt áru)

Bruttó ár
6.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 413928
Codemasters

DiRT 5 [PS4] - BAZÁR (használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt csomagolás sérülés nélkül, közepes karcolások nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Epikus versenyek, tiszta kifejezés, kötetlen stílus. A DiRT 5 egy új, merész off-road versenyzős élmény, melyet a Codemasters készített. Versenyezz a világ legismertebb pályáin! Vezesd a járművek legszélesebb skáláját, az ikonikus rally autóktól kezdve, a teherautókon keresztül, egészen a GT autókig, és sok másig is. A DIRT 5 az extrém versenyek új generációja, amelynek hála a csillagok szerepében játszhatjuk karrierünket. Split-screen akár 4 játékos számára, innovatív online módok, autófestés és matrica szerkesztő, és további új funkciók.
  • Indulj világ körüli útra, és versenyezz több, mint 70 egyedülálló útvonalon 10 különböző helyszínen lenyűgöző környezetben dinamikus időjárással és napszakkal!
  • A járművek eklektikus és izgalmas listájából választhatunk. Győzd le a legnehezebb terepet is a nehéz terepre szánt SUV járművekkel, juss el a kultikus rally során új helyekre, vagy érezd a 900 lóerős gépek erejét a gyorsulások során.
  • Örökítsd meg legnagyobb eredményeidet és legjobb pillanataidat a fénykép móddal. A világhírű és elismert hangok, Troy Baker és Nolan North kísérnek végig a DiRT 5 karrier módjában.
    Az Online multiplayer mód PlayStation Plus előfizetést igényel!

    Az Online multiplayer mód aktív internetkapcsolatot igényel!

  • Értékelések DiRT 5 [PS4] - BAZÁR (használt áru)

    Nincs vélemény a termékről.