Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King - PS4Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King - XBOX ONE
Bruttó ár
12.590 Ft
Nettó ár: 9.913 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 401542
DisneyEN szinkron

Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King [NSW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A legkeresettebb és kritikusok által megalapozott Mega Man Gyûjtemény és a Street Fighter 30. évfordulója Colection gyûjteményébõl áll minden idõk HD-szeretett Disney klasszikusainak gyûjteménye! 25 év alatt elõször jelentek meg ezek a klasszikusok a konzolon, és egy teljesen új közönség számára újrakészítették õket. Továbbfejlesztett grafika: 1080p grafika és fejlesztések a modern HD TV-khez. Testreszabható képernyõméret és régió. Opcionális szûrõk, amelyek célja a kép megjelenése CRT-tévéknél és más népszerû képernyõkön. Játsszon az Aladdin és az Oroszlánkirály különféle verzióin, amelyek az utóbbi években készültek. Az Aladdin vadonatúj "Final Cut" verziója, amelyet kifejezetten ehhez a gyûjteményhez készített, szintén tartalmazza a nehézségi beállításokat, a kamera fejlesztéseit, a hibajavításokat, valamint néhány más meglepetést a rajongók számára. Visszatérés a szint bármelyik részére, hogy megismételje a nehéz szakaszokat. Nézze meg játékának teljes elõrehaladását, bármikor átugorva, és átveheti a karakter irányítását. Mentsd el a játékot gyorsan és egyszerûen, bárhol és bármikor. Csatlakozzon a színfalak mögé, és többet megtudjon ezeknek a irreális játékoknak a létrehozásáról. Nézze meg az eredeti fejlesztõkkel készített videointerjúkat, vagy böngészhet számos galéria között, amelyben több száz korábban még nem publikált HD fogalmi kép és marketing anyag található. Hallgassa meg mindkét játék összes hangját, beleértve a zenelejátszót is. A dalok ismétlésének és keverésének képessége szintén támogatott.

Értékelések Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King

Nincs vélemény a termékről.