Disney Infinity 2.0: Disney Originals (Toy Box Combo Pack)

SZINTÉN ELÉRHETŐ Disney Infinity 2.0: Disney Originals (Toy Box Combo Pack) - XBOX ONEDisney Infinity 2.0: Disney Originals (Toy Box Combo Pack) - XBOX 360Disney Infinity 2.0: Disney Originals (Toy Box Combo Pack) - Wii UDisney Infinity 2.0: Disney Originals (Toy Box Combo Pack) - PS4
ÚJ TERMÉK
9.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 266240

Disney 7 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Disney Infinity 2.0: Disney Originals (Toy Box Combo Pack) [PS3]

266240 A Disney Infinity egy interaktív plattforma, amelyben kedvenc karakterei segítségével szabadon alakíthatja a történetet, és élheti át a kalandot. Ha elhelyezi a figurát a talapzatra, a karakter életre kel a játékan, minél hosszabb ideig játszik, annál több karaktert, épületet és találmányt tesz hozzáférhetővé.

Disney Infinity 2.0: Disney Originals-al (Toy Box Combo Pack) egyedi, saját történeteket, szinteket és tartalmakat alkothat Merida, Stitch (A Lilo & Stitchből) figurák segítségével, melyeket a csomagolás tartalmaz. A Toy Box Combo Pack tartalmazza a talapzatot, két Toy Boxhoz való játék datadisket.

Az új szerkesztő segítségével a Toy Box 2.0 módban saját világot tervezhet. Több száz marvel tárgy és ereklye áll a rendelkezésére, amelyeket bevonhat a történetbe.

Az akcióba bevonhatja barátait is a lokális játék segítségével, 2, vagy akár 4 játékos számára is az online játékban, a Toy Box módban, amely azonban már internetes kapcsolatot igényel.
Minden figura, játék és játék érme kompatibilis a Disney Infinity 2.0: Disney Originals Toy Box móddal, a statisztikák és a fejlesztések változatlanok maradnak. A Disney Infinity figurák most nem csak a 15. szintig juthatnak el, hanem akár a 20. is. A képességeik egy egész sor kritérium alapján osztódnak szét, melyeket a Disney Infinity 2.0: Disney Originals képességfájában talál meg.

Csomag tartalma:
  • Disney Infinity 2.0: Disney Originals játék.
  • Disney Infinity 2.0 talpazat.
  • Disney Infinity 2.0: Disney Originals (Merida és Stitch) 2 darab figura.
  • 1 Disney Infinity 2.0 Disney Infinity plagát.
  • Két darab Toy Box új játékérme.
  • A Disney Infinity 2.0 online tartalmának hozzáférhetővé tételéhez szolgáló egyedi online kód.
Disney Infinity 2.0: Disney Originals (Toy Box Combo Pack)
katalógusba hozzáadva: 2015.02.03.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Disney Infinity 2.0: Disney Originals (Toy Box Combo Pack)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok