Donkey Kong Country Returns 3D

ÚJ TERMÉK
11.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 211901

Nintendo minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Donkey Kong Country Returns 3D [3DS]


Új szintek, 3D világok, két játékos mód és egy jó adag nosztalgia. A Donkey Kong Returns által visszatér a videojáték világ két legszőrösebb szereplője, Donkey Kong és az ő fiatalabb barátja, Diddy Kong. Ráadásul mindez teljes 3D támogatással akár utazás közben is Nintendo 3DS handheld konzolokon.

A két jóbarát új kalandjában egy álomszép, homokos tengerparton találod magad az egyéb szintén gyönyörű helyszínek mellett. A feladatod összegyűjteni minél több banánt, majd megvédeni azokat a tolvajoktól és természetesen megküzdeni a bossokkal. A történet nincs túlbonyolítva, a lényege annyi, hogy Donkey Kong Islanden az ördögi Tiki által irányított állatok kirabolták Donkey Kong banánraktárát, amit a hősünk természetesen nem hagyhat annyiban, és igyekszik visszaszerezni a banánjait. Ebben természetesen segítségére lesznek az olyan klasszikus elemek mint a csillék és a hordóágyúk.

A játék tartalmaz egy kooperatív multiplayer módot is két játékos számára. Ha úgy tartja kedvetek, akkor egy barátoddal együtt közösen is teljesíthetitek az egyes szinteket. Donkey Kong a hátára tudja venni Diddy Kongot, aki ezáltal sokkal magasabbra tud ugrani és ezáltal képesek lesztek összeszedni a minden szintek elrejtett K, O, N és G betűket, amik által további bonuszokra tehettek szert. Sőt ketten több banánt is össze tudtok gyűjteni adott idő alatt.


Donkey Kong Country Returns 3D
katalógusba hozzáadva: 2013.04.22.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Donkey Kong Country Returns 3D

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok