Donkey Kong Country Returns

ÚJ TERMÉK
7.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 40364

Nintendo minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Donkey Kong Country Returns [Wii]


Új szintek, 3D világ, két játékos mód és egy adag nosztalgia. Ez a Donkey Kong Country Returns, a két legismertebb és legszőrösebb videojáték hős – Donkey Kong és az ő fiatal barátja Diddy Kong – nagyszabású visszatérése.

A két gorilla kalandja egy vad rohanásba hív meg Téged homokos strandokon, esőerdőkön és különféle romokon keresztül. Közben banánokat kell gyűjtögetned, meg kell azokat védeni az ellenség seregeitől és természetesen a bossokkal is meg kell küzdened. A történet rém egyszerű. A Donkey Kong Islanden élő állatok az ördögi Tiki vezetésével kirabolták Donkey Kong banánraktárát. Donkey Kong érthetően vissz akarja szerezni azt, ami az övé, tehát a banánokat.

A sorozat sármját adó hordóágyúk és a bányász csillék természetesen nem hiányoznak. Sőt!

Helyet kapott a játékban a kooperatív multiplayer mód is két játékos számára. A szinteket teljesítheted egyedül vagy egy barátoddal együtt. Ha együtt játszotok ketten, akkor nem egymás ellen kell versenyeznetek, hanem egymást segítve kell megoldani a feladatokat. Donkey Kong a hátára tudja venni Diddyt, aki így magasabbra tud ugrani, és könnyebben össze tudjátok gyűjteni az extra pontokat érő K – O – N – G betűket, amik minden pályán el vannak rejtve. Az sem elhanyagolható szempont, hogy ketten sokkal több banánt össze tudtok gyűjteni.

Ha valamelyikőtök kiesne, akkor sincs semmi gond. Pár pillanat múlva megjelenik újra a képernyőn, a bent maradt játékosnak pedig annyi lesz a dolga, hogy megüsse a dobot, és máris mindketten újra játékban vagytok.

Donkey Kong Country Returns
katalógusba hozzáadva: 2010.12.12.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Donkey Kong Country Returns

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok