Dragon Age 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Dragon Age 2 - PS3Dragon Age 2 - XBOX 360
Bruttó ár
3.290 Ft
Nettó ár: 2.591 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 38901
ElectronicEN szinkron

Dragon Age 2 [PC DVD]

38901


A kritikusok által is nagyra értékelt Dragon Age: Origins folytatása, amelyben a szegény menekült Hawke bőrébe bújsz, aki folyamatosan szerez magának dicsőséget és gazdagságot. Ám mielőtt mindezt megszerezhetné az út, amit be kell járnia az ellenségei vérével lesz kikövezve. A történet ezáltal még epikusabb.
A főhős útja azonban távolról sem olyan egyszerű, mint amilyennek első hallásra tűnik. Az már ismert, hogy a bajnok múltját titkok és talányok fedik, amik miatt meglepő fordulatokra számíthatsz a játék során. A játék menetét nagyban befolyásolja, milyen döntéseket fogsz hozni a döntéshelyzetekben, vagy, hogy mit fogsz tenni, hogyan oldod meg a helyzeteket. Nagy hatása van, ha jószívű vagy, de ha kegyetlen módon oldod meg az adódó szituációkat az is befolyásolja a történet alakulását.
A változások a kalandorokat is érintik. Ha a csoport valamelyik tagja megharagszik, az még nem jelenti, hogy azonnal ki is lép a csoportból, hanem épp ellenkezőleg, jobban fog igyekezni, hogy bizonyítsa a képességeit. A párbeszédek is jelentős mértékben javultak a Mass Effect 2 mintájára.
A történetmesélés modern módja miatt sok flashbackben is részed lesz, azaz előkerülnek a foszlányok Hawke életéből, aki ezek által megismeri a homályos múltját.
Az első rész rajongóit megörvendezteti majd, hogy az egyes akkori eseményeket ezúttal más szemszögből fogják majd látni. Az újoncoknak sincs félnivalójuk, hogy számukra a történet érthetetlen vagy átláthatatlan lesz. Épp ellenkezőleg! A korábban említett flashbackeknek köszönhetően ők is érteni fogják mi is áll a háttérben.

 

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronDE feliratokPL feliratok

Értékelések Dragon Age 2

Nincs vélemény a termékről.