Dragon Ball Z: Burst Limit [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Használt
4.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron...
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 230778

Namco 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
 • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
 • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
 • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
 • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Dragon Ball Z: Burst Limit [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

 • Ez a 3D-s verekedős játék a hihetetlen népszerűségnek örvendő Dragon Ball Z animesorozat alapján készült. Megannyi szereplő és helyszín köszön vissza a rajzfilmsorozatból, ráadásul mindezt olyan grafikával, ami már-már megkülönböztethetetlen az eredetitől. Habár grafikája térbeli, a Burst Limit játékmenete kétdimenziós, azaz nem lehet szabadon mozogni az arénákban. Ez megkönnyíti a koncentrációt a harcra, amely az eddieknél intenzívebb és látványosabb. Minden szereplőnek saját története van.

 • A történet során számos ellenféllel kerülnek szembe, ezeket kell legyőzni. Egy-egy ellenfél legyőzése után újabb karakterek, képességek vagy harcterek nyílnak meg. Maga a verekedés igencsak le lett egyszerűsítve, a speciális mozdulatokhoz elég megnyomni egy gombot, és az analóg kart valamelyik irányba mozdítani. Ha bizonyos körülmények teljesülnek harc közben, akkor \"drámai jelenetek\" játszódnak le, amik különféle hatással lehetnek a verekedésre, például visszatöltődhet az energiád, vagy segítő karakterek szállhatnak be a küzdelembe. Ezek a jelenetek jól bele vannak építve a játékmenetbe, így valóban olyan érzés lehet játék közben, mintha egy anime futna a képernyőn. Összesen 21 játszható karakter szerepel a játékban, köztük olyan népszerű alakok, mint Goku, Kid Gohan, Piccolo, Krillin vagy Yamcha.

 • Természetesen minden szereplőnek saját küzdőstílusa, képességei és speciális mozdulatai vannak. Az egyjátékos, történetes módon túl lehetőség van két emberi játékosnak is összemérni a tudását. Ezesetben nincs történet, csak a szereplők és a helyszín kiválasztása, és mehet a harc. Két tapasztalt Burst Limit játékos olyan látványos csatákat vívhat a tévé képernyőjén, mintha csak egy újabb részt látnának a Dragon Ball Z-ből.

 • Dragon Ball Z: Burst Limit [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)
  katalógusba hozzáadva: 2014.04.07.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Dragon Ball Z: Burst Limit [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok