Dragon Age: Origins (Ultimate Edition)

A héten 1 ügyfél rendelte meg
SZINTÉN ELÉRHETŐ Dragon Age: Origins (Ultimate Edition) - XBOX 360Dragon Age: Origins (Ultimate Edition) - PS3
ÚJ TERMÉK
4799 Ft
3.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 40716

Electronic 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott  angol verzió

LEÍRÁS: Dragon Age: Origins (Ultimate Edition) [PC DVD]

A csomag tartalmazza a Dragon Age: Origins játékot és a Dragon Age Origins: Awekening datadiscet.


Dragon Age: Origins
Klasszikus eredeti világba illesztett RPG a híres BioWare műhelyéből. Komplex harcrendszerrel, amely jelentős mértékben a pen & paper RPG – kből merít, ám minden egyes karakter fejlettebb, az alaptulajdonságaik (erő, intelligencia, ügyesség, stb.) kihangsúlyozása mellett.
A Dragon Age egy igazi 3D RPG, új technológiai alapokra építve, a népszerű Aurora motor utódjára, amely a kiváló Neverwinter Nights vagy a The Witcher alapjait is képezi.

Dragon Age Origins: Awekening
Az első hivatalos kiegészítés a Dragon Age: Origins játékhoz, ami az eredeti játék történései után játszódik. Amarthine tájaira kerülsz, ahol új feladatok és kihívások, eddig nem látott ellenfelek és különféle talányok várnak Rád. A Datadisc megemeli az elérhető legmagasabb szintet is, ami által új képességekre, varázslási technikákra és tárgyakra tehetsz szert.
A datadiscbe behelyezhető a karaktered az előző részből, de akár készíthetsz egy teljesen új karaktert is – Grey Wardent, a rend őrzőjét. Újdonságként jelenik meg a társak verbuválása is, akik a kalandjaid során mindig melletted fognak állni.

Dragon Age: Origins (Ultimate Edition) - PC
Értékelve 5 az 5-ből 1 értékelés alapján
Dragon Age: Origins (Ultimate Edition)
katalógusba hozzáadva: 2011.04.04.

Vélemények: Dragon Age: Origins (Ultimate Edition)

od Liptai Zoltánné  5 az 5 csillagból! 23.10.2012
Írta : Liptai Gergely Ezt a terméket nyáron vettem meg,az a problémám vele hogy a kód a DLCk-hez nem működik,küldtem egy csomó email-t EA-nak erről,de nem válaszoltak. De attól függetlenül minden RPG vagy EA rajongónak ajánlom!